avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 559 soluții astăzi
Forum Activitate slayer_bx7

Activitate slayer_bx7

Răspuns la discuția testamentul?ceva sigur?
multumesc mult pt ajutor.
Răspuns la discuția testamentul?ceva sigur?
sa fiu mai clar:eu nu sunt ruda cu persoana care vrea sa imi dea casa si pamantul,dar acesta are un fiu din prima casatorie cu care nu tine legatura.
ieri mi-a zis ca nu se simte prea bine din punct de vedere al sanatatii si vrea sa puna lucrurile la punct.el a primit de la soacra lui tot ce are tot prin donatie si vrea sa faca asta la randul lui fata de mine.are intabulare,schite,tot.mai sunt valabile sau trebuie altele?
acum eu vreau sa aleg calea cea mai ieftina pt ca sunt student si nu am bani dar vreau sa fiu si sigur ca nu ma trezesc aruncat in strada pt ca eu o sa investesc in casa.
in cazul unui contract de vanzare-cumparare taxa se pune in functie de suma vanzarii?daca e asa el poate vinde cu o suma mica ca sa fie taxa scazuta sau proprietatea o sa fie evaluata corect de catre cineva abilitat?

sper sa nu fiu prea plictisitor,dar momentan sunt foarte confuz.daca vreti sa ma ajutati va multumesc foarte mult
acesta este adresa mea de email:slayer_bx7@yahoo.com.cine vrea poate sa ma ajute si aici
SANATATE
testamentul e mai sigur decat donatia sau vanzare-cumparare?
dar pretul?|
buna ziua.manumesc alex si am 21 de ani si sunt student
vrea cineva sa imi lasa o casa batraneasca si aproximativ 2 hectare de teren agricol extravilan.
mentionez ca nu sunt ruda cu persoana.
ce sa aleg:donatia sau vanzare-cumparare?
mentionez ca persoana mai are un fiu,vreau sa fiu sigur ca acesta nu va putea revendica mai tarziu proprietatile.
ma puteti ajuta?
as vrea sa ma coste cat mai putin,dar sa fie si ceva sigur.ce trebuie sa fac?
mltumesc anticipat