avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 850 soluții astăzi
Forum Activitate abyshua

Activitate abyshua

am si eu o intrebare si nu stiu unde si cui sa ma adresez, poate ma poti ajuta...

din septembrie am lucrat pentru o firma, de fapt intreprindere individuala, angajat cu carte de munca, in contractul semnat de ambele parti scria ca sunt angajat cu norma intreaga,8h/zi,40 zile/saptamana.....
am fost in februarie la ITM, si m-am inetreseat de cartea de munca, si cei de acolo mi-au zis, ca am carte de munca, cu norma intreaga dar, ca contributia mea la ei este partiala, si anume cate12/15/17 zile pe luna, si in luna decembrie doar 7 zile ...

eu nu am semnat nici-un stat de plata, mie nu mi s-a dat nici-un "fluturas"ceva de pe care sa vad ce bani am sau cat am lucrat,
mai mult de atat, in contractul semnat de comun acord, scria la clauze ca perioada de desfacerea contractului de munca,(preaviz/demisie), este de 20 de zile , astazi sefa a venit si ne-a dat pe toti afara, si a zis ca de luni nu mai avedm ce cauta la servici....

intrebarea mea este :
ce pot face,in acest caz,cand eu nu am semnat nimik, nici preaviz nici demisie,iar "preavizul" a fost aceste "DE LUNI NU MAI VENITI LA MUNCA! " ?????