avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 739 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters191416

Activitate ContSters191416

Am inteles si va multumesc
Pai daca eu am salariul dublu fata de cel al sotiei mele, si atata timp cit rata lunara a imobilului depaseste cistigul ei lunar, cred ca ea nu are nici o sansa reala sa devina unic proprietar. Problema se pune cu ce procent o despagubesc eu pe ea, ca daca este vorba de jumatate din valoarea imobilului......Multumesc
Buna ziua, in Decembrie 2010 am achizitionat cu sotia un apartament prin programul prima casa, credit pe 20 de ani. Eu sunt beneficiarul, iar sotia este coplatitor. In cazul unui eventual divort, care este procedura ca eu sa pot pastra apartamentul - sa devin unic proprietar, si sa duc ratele singur ? Mentionez ca salariul meu este dublu fata de salariul sotiei, care si ea doreste probabil sa poata pastra apartamentul, si eventual sa ma despagubeasca, ceea ce eu nu-mi doresc in nici un caz. Am auzit si zvonuri cum ca trebuie sa treaca 5 ani de zile, dupa care putem vinde apartamentul, care este bun comum, si sa ne despagubim unul pe celalalt, dar cum se face asta atita timp cit eu devin proprietar abia peste 20 de ani? Care sunt posibilitatile reale? Va multumesc.