Multumesc pt lamuriri!!!Pt domnul(doamna) pneagu....mentionez ca aceste sporuri au aparut si au fost si marite dupa mai multe perioade de timp de la semnarea contractului individual de munca.In urma acestor schimbari nu am semnat nici un act aditional sau nu mi s-au dat alte acte aditionale!!!Va multumesc pt lamuriri inca odata!!!!
Buna ziua.Am si eu o problema...Pt un credit la banca am nevoie de cartea de munca sau contractul individual de munca plus acte aditionale.Aici intervine problema mea....in cartea de munca aveam trecut salariul plus sporuri care erau luate in calcul de catre banca.Insa in contractul individual de munca scrie nelimitat si e trecut salariul cu care m-am angajat acum mult timp si fara sporuri!Nu mi se elibereaza alta alternativa la acestea!!!Deci cartea de munca electronica de munca eu nu o mai primesc???Cum pot eu verifica ca sunt platite toate taxele si impozitul la salariul care il ridic???Si cum pot avea si de unde pot avea o hartie cu toate incasarile de la firma???De la itm sau....?????Multumesc anticipat!!!