avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 748 soluții astăzi
Forum Activitate mikiyy

Activitate mikiyy

Răspuns la discuția antecontract
deci imobilul nu se poate vinde fara antecontract cu plata cash daca cumparatorul accepta litigiul?
Răspuns la discuția antecontract
da iar daca vanzatorul nu mai vine trebuie sa dea dublu. insa problema sta in felul urmator el a zis ca pana pe 14 face proces impotriva mea casa puna litigiu pe apartament iar terenele in buc se dau cam in 2 ani. si ca noi nu o sa ami putem sa vindem. este posibil asa ceva?
Răspuns la discuția antecontract
cel care trebuia sa cumpere are data limita 14 februarie. dupa 14 putem sa vindem altei persoane? acesta a zis k o sa puna litigu pe apartament si o sa apara in cartea funciara,iar probabilitatea de a ami cumpara cineva este mica. se poate vine si cu litigiu?
Discuție antecontract
am si eu o mica problema. am facut un antecontract pe un apartament, totul este scris clar insa persoana care a vrut sa cumpere nu mai doreste si ne-a amenintat ca daca nu scadem cu 15 % nu mai cupara si pune litigiu pe apartament pentru motivul cum ca noi am zis ca apartamentul este din 83 iar in acte este din 72, acte pe care le-a vazut in momentul semnarii antecontractului. este posibil asa ceva? ne poate impiedica vanzarea la altcineva? ce ne sfatuiti sa facem?