da iar daca vanzatorul nu mai vine trebuie sa dea dublu. insa problema sta in felul urmator el a zis ca pana pe 14 face proces impotriva mea casa puna litigiu pe apartament iar terenele in buc se dau cam in 2 ani. si ca noi nu o sa ami putem sa vindem. este posibil asa ceva?
cel care trebuia sa cumpere are data limita 14 februarie. dupa 14 putem sa vindem altei persoane? acesta a zis k o sa puna litigu pe apartament si o sa apara in cartea funciara,iar probabilitatea de a ami cumpara cineva este mica. se poate vine si cu litigiu?
am si eu o mica problema. am facut un antecontract pe un apartament, totul este scris clar insa persoana care a vrut sa cumpere nu mai doreste si ne-a amenintat ca daca nu scadem cu 15 % nu mai cupara si pune litigiu pe apartament pentru motivul cum ca noi am zis ca apartamentul este din 83 iar in acte este din 72, acte pe care le-a vazut in momentul semnarii antecontractului. este posibil asa ceva? ne poate impiedica vanzarea la altcineva? ce ne sfatuiti sa facem?