avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1114 soluții astăzi
Forum Activitate vciurca

Activitate vciurca

Imobilul nu depaseste valoarea de 50.000 euro.
Intentionez sa transmit fiicei mele majore un imobil prin contract de vanzare cumparare, pt a evita atacarea acestuia de catre alt copil, din alta casatorie.
Intrebarile mele sunt: ce taxe voi plati incepand cu 1 febr 2017?? De la 1 martie 2017 sunt modificari si in ce priveste tva ul la vanzarea de locuinte??
Cu multumiri,
V. Ciurca
Intentionez sa inchei un contract de inchiriere garsoniera incepand cu 26 nov 2012, pt o perioada de 6 luni. Puteti sa-mi spuneti ce impozit am de platit pt lunile nov si dec 2012? Pt luna nov voi plati impozitul aferent intregii luni sau doar pt perioada cuprinsa in contract? Si cand se plateste acest impozit?
Impozitul se plateste integral (adica pt toate cele 6 luni) in momentul inregistrarii contractului de inchiriere la FISC?
Va multumesc.
Discuție deducere copil
Buna ziua!
Am o fiica studenta in anul III la Academia Th Militara. As vrea sa stiu daca, in conditiile in care ea beneficiaza de cazare + hrana + solda (80 ron), eu, in calitate de parinte mai beneficiez de deducere la salariu. Exista vreo mentiune referitoare la institutia de invatamant frecventata, in codul muncii, prin care nu am dreptul la aceasta deducere ?
Va multumesc.