avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1103 soluții astăzi
Forum Activitate mrnneculai

Activitate mrnneculai

Răspuns la discuția Anexa 24 - succesiune
este vorba despre tatal meu si fratele lui decedati mandoi in mai putin de un an, unul din titlurile de preoprietate, se spune ca nu e bun. adica adeverintele eliberate de primarie, conform carora s-au facut acele titluri, nu sunt de actualitate.Dar din acele titlri au fost eliberate prin 19.. intre timp, cei doi au vandut din proprietati, printre care si din acesta. totul a fost bun pana acum cand noi 4 frati si matusa vrem sa dezbatem aceasta mostenire. Dar intampinam greutati nu stiu cum sa trecem peste ele am nevoie de o consultanta, tinand cont ca eu sunt cea mai aproape toti sunt casatoriti si plecati . nu stiu ce sa sa fac , nu stiu incotro sa o mai iau sa rezolv aceasata problema as dori daca se poate o consultanta sa nu mai inacracam forumul
multumesc
Răspuns la discuția Anexa 24 - succesiune
Va multumesc frumos pentru raspuns, dar v-as ruga sa-mi dati mai multe detalii despre urmatorii pasi pe care ar trebui sa-i urmez. Sincer, nu am prea avut contact cu Instanta si tot ce tine de aceasta :)
Multumesc inca o data
Ma intereseaza cum sa ajung in posesia acesteia daca eu si fratii mei suntem in posesia mai multor Certificate de Proprietate , iar unul din ele este gresit .
Vreau sa mentionez ca aceasta greseala nu s-a luat in seama pana in acest moment ,din acest act s-au vandut terenuri

Va multumesc