avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 207 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Anexa 24 - succesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Anexa 24 - succesiune

Ma intereseaza cum sa ajung in posesia acesteia daca eu si fratii mei suntem in posesia mai multor Certificate de Proprietate , iar unul din ele este gresit .
Vreau sa mentionez ca aceasta greseala nu s-a luat in seama pana in acest moment ,din acest act s-au vandut terenuri

Va multumesc
Cel mai recent răspuns: sd2010 , utilizator 20:12, 8 Februarie 2011
~ Conținut șters la cerere ~
Va multumesc frumos pentru raspuns, dar v-as ruga sa-mi dati mai multe detalii despre urmatorii pasi pe care ar trebui sa-i urmez. Sincer, nu am prea avut contact cu Instanta si tot ce tine de aceasta :)
Multumesc inca o data
Anexa 24 este sesizarea pentru deschiderea succesiunii și o eliberează primăria. Care e legătura dintre aceasta și titlurile de proprietate? Sunt înscrise în anexă terenuri pe care proprietarul din titluri, acum decedat, le-a vândut deja sau...?!
este vorba despre tatal meu si fratele lui decedati mandoi in mai putin de un an, unul din titlurile de preoprietate, se spune ca nu e bun. adica adeverintele eliberate de primarie, conform carora s-au facut acele titluri, nu sunt de actualitate.Dar din acele titlri au fost eliberate prin 19.. intre timp, cei doi au vandut din proprietati, printre care si din acesta. totul a fost bun pana acum cand noi 4 frati si matusa vrem sa dezbatem aceasta mostenire. Dar intampinam greutati nu stiu cum sa trecem peste ele am nevoie de o consultanta, tinand cont ca eu sunt cea mai aproape toti sunt casatoriti si plecati . nu stiu ce sa sa fac , nu stiu incotro sa o mai iau sa rezolv aceasata problema as dori daca se poate o consultanta sa nu mai inacracam forumul
multumesc
Dacă proprietarii din titluri au decedat și înainte de deces au înstrăinat unele dintre terenuri, atunci acele terenuri nu mai intră în masa succesorală, nu se mai face moștenirea și cu privire la ele.
Dacă defuncții au vândut doar așa... fără acte, atunci în mod normal ar trebui să faceți moștenirea și cu privire la acele terenuri și să încheiați contractele de vânzare cumpărare cu cei care au cumpărat.
Ca să dezbateți succesiunea ori vă prezentați cu toții la un notar ori unul singur cu procuri din partea celorlalți.
Eu vă recomand să mergeți la un notar cu actele și vă va lămuri ce anume trebuie făcut și care e procedura.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dezbatere succesiune im82 im82 Bună ziua, Mama a decedat anul trecut. Încă nu am dezbătut succesiunea. În numele părinților dânsei și probabil pe numele tuturor copiilor acestora ... (vezi toată discuția)
Anulare contract vanzare-cumparare. buna! tatal meu a decedat acum 20 de ani, fara sa se faca dezbaterea ... MMon MMon Buna! Tataul meu a decedat acum 20 de ani, fara sa se faca dezbaterea succesorala pt niste terenuri apartinand bunicilor. Fratele acestuia (decedat intre timp ... (vezi toată discuția)
Certificat mostenitor bassmafya17 bassmafya17 Buna ziua.am o casa batraneasca,care a fost a parintilor mei.si nu am acte deloc la ea.am doar o chitanta de mana de vanzare -cumparare pe care au facut o ... (vezi toată discuția)