avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 513 soluții astăzi
Forum Activitate maramaria

Activitate maramaria

Răspuns la discuția probleme cu dosarul de dauna
multumesc.:))
Răspuns la discuția probleme cu dosarul de dauna
buna ziua.saptamana asta imi ridic masina :D
chiar daca cei de la asigurarea vinovatului ne-au bagat bete in roate si au tras de timp cat au putut;eu am reusit s-o fac pe casco.in continuare isi vor rezolva intre ele cele doua asigurari.
va multumesc tuturor pentru raspunsuri .o zi buna.B-)
Răspuns la discuția probleme cu dosarul de dauna
ferry79 a scris:

Va rog sa ne spuneti si noua firma la care avea asigurare celalalt sofer ca sa stim de cei care sa ne facem griji.
Multumesc

BCR ASIGURARI.
Răspuns la discuția probleme cu dosarul de dauna
In primul rand:soferul vinovat isi recunoaste vinovatia ,asta nu este o problema.Nu am avut nici un conflict cu el.Polita lui era deja valabila de 17 ore atunci cand sa produs accidentul.
Cel care cerceteaza cazul asta ia spus sotului meu ca ar fi inregistraea de la benzinarie dar sigur nu o au.Acum ei pretind ca de fapt sa intamplat pe 24(cand nu era inca valabila).Dar acea inregistarare daca s-ar putea obtine ar fi clar in favoarea noastra.Chiar si aici unde locuim noi sunt camere de supraveghere de la banci si chiar si in parc dupa cate am inteles.Deci s-ar putea demonstra ca masina noastra pe data de 24 nu era lovita.Nu am idee cum s-ar putea obtine aceste inregistrari sau macar daca se pot obtine.
Dar cu toate problemele astea linistea noastra psihica are de suferit.Sanatatea mamei mele are de suferit,deoarece nu este deplasabila si neavand masina nu o pot duce la tratament(ea avand handicap de grdul 1).
Imi pun toate sperantele ca imi voi lua actele si voi face pe caso(pe care il platesc de aproape 2 ani si pana acum nu l-am folosit).
Imi pare rau doar ca nu am fost cu sotul meu cand a avut discutia cu respectivul si a fost amenintat si santajat chiar pot spune.O inregistrare mi-ar fi fost de ajuns sa-l reclam.Pana la urma nici macar nu sunt sigura daca el chiar are o functie la --- si care ar fi ea de isi permite sa faca abuzuri.
Răspuns la discuția probleme cu dosarul de dauna
CHIAR LA INTREBAT PE SOTUL MEU DACA E DISPUS SA FACA TESTUL CU POLIGRAFUL...CITINDUI ACUM CEEA CE ATI SCRIS MI-A SPUS CA IA SUGERAT SI ASTA.
EU UNA NU POT SA CRED CA AU ASEMENEA CURAJ.
PANA MIERCURI ASTEPT SA-MI DEA DOSARUL.ADICA SPER SA MI-L DEA.CA AM FC CERERE DE O SAPT SI ABIA IERI LE-A AJUNS.DACA NU ATUNCI SUNT NEVOITA SA-I DAU IN JUDECATA.
MASINA ESTE LUATA IN LEASING,MAI AVEM 2 ANI DE PLATIIT.
buna ziua.
mama mea a primit gradul de handicap 1 in octombrie 2010 cu dreptul de-a avea asistent personal.am optat pt indemnizatia de insotitor,primarul spunand ca primaria nu mai angajeaza asistenti personali.dar pana acum nu am primit indemnizatia de insotitor.
unde pot sa reclam?primaria spune ca nu au bani iar d.g.a.s.c.p ca nu tine de ei.
Răspuns la discuția probleme cu dosarul de dauna
NUMAI SI NUMAI IN ROMANIA E POSIBIL ASA CEVA ...
Răspuns la discuția probleme cu dosarul de dauna
Acum dl care "face cercetari" a nascocit ca de fapt asigurarea era falsa iar accidentul a avut loc pe 24.E plina de nenorociti lumea asta.Ei de fapt cauta sa ne puna unul impotriva celuilalt.Noi am continua sa ne certam la nesfarsit iar ei o sa fie multumiti ca nu platesc.
Polita a fost incheiata pe 24 si era valabila din ziua de 25(cand a avut loc accidentul).Dar daca motive nu sunt se gasesc.Probabil dupa asta se ghideaza asiguratorii...
Răspuns la discuția probleme cu dosarul de dauna
data a fost scrisa dupa ce a fost semnata de ambele parti.
DAR asiguartorul incearca tot felul de tertipuri ca sa scape de plate.este f adevarat.acum afirma ca polita este falsa.
este legala sa hartuiesti o persoana?sa ii iei telefonul ca sa-i verifici apelurile,sa o ameninti ca nu mai vede dosarul de dauna ca sa fc masina pe casco?
chiar dc ora nu era cea corecta polita era valabila si ei trebuie sa plateasca.
Răspuns la discuția probleme cu dosarul de dauna
au unceput sa puna tot felul de intrebari,cine ne-a tractat la service,de unde veneam si ca exista o filmare de la peco care era exact in fata locului in care a fost accidentul.si sotul meu le-a spus adevarul.domnul ala a avut pana si tupeul sa-i ceara telefonul sa ii verifice convorbirile.
poliata era deja valabila de pe 24 iar accidentul s-a produs pe 25.
sotul meu a dat declaratia in care a scris ora corecta.si presupun ca a fost confirmata si de vinovat.