avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1714 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... indemnizatia de insotitor persoane cu handicap gradul 1
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

indemnizatia de insotitor persoane cu handicap gradul 1

buna ziua.
mama mea a primit gradul de handicap 1 in octombrie 2010 cu dreptul de-a avea asistent personal.am optat pt indemnizatia de insotitor,primarul spunand ca primaria nu mai angajeaza asistenti personali.dar pana acum nu am primit indemnizatia de insotitor.
unde pot sa reclam?primaria spune ca nu au bani iar d.g.a.s.c.p ca nu tine de ei.

Alte discuții în legătură

Indemnizatie insotitor - copil incadrat in grad de handicap grav dalerona dalerona Buna seara! As dori sa ma lamuriti in legatura cu o problema, desi am consultat mai multe raspunsuri pe forum, nu m-am lamurit pe deplin. Am un copil de 1 an ... (vezi toată discuția)
Bună seara.tatal meu are gradul de handicap grav cu asistent ... Florica Adriana Florica Adriana Bună seara.Tatal meu are gradul de handicap grav cu asistent personal.A primit acordul pentru a angaja asistent personal.Eu sunt fiica și vreau să fiu ... (vezi toată discuția)
Tata poate primi indemnizatie de insotitor pentru un copil cu handicap de gradul 1 grav, mama fiind in acelasi timp asistent personal al copilului angajata la primaria de domiciliu Nicusor79 Nicusor79 -copilul are 8 ani -am aflat ca se poate dar vrea sa stiu sigur, concret pe nr. articol, text de lege, pentru ca multi functionari din primarii ori nu stiu ... (vezi toată discuția)