avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 915 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Bună seara.Tatal meu are gradul de handicap grav cu ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Bună seara.Tatal meu are gradul de handicap grav cu asistent ...

Bună seara.Tatal meu are gradul de handicap grav cu asistent personal.A primit acordul pentru a angaja asistent personal.Eu sunt fiica și vreau să fiu asistentul personal al tatălui . primăria nu mă angajează cu carte de muncă se justifică că nu au locuri libere și nici bani la buget.Ce pot face in această situație unde să mă adresez și cui să pot fi angajată cu carte de muncă.Va mulțumesc!

Alte discuții în legătură

Buna ziua.bunica mea are grad handicap grav cu asistent personal.am ... Miha445 Miha445 Buna ziua.Bunica mea are grad handicap grav cu asistent personal.Am fost la primărie și mi a zis că nu au fonduri și că locurile sunt limitate.Astazi am ... (vezi toată discuția)
Concediere - asistent persoana cu handicap grav mihail70 mihail70 Buna ziua ! Sunt angajat de 1 luna ca asistent la o persoana cu handicap grav si primarul localitatii m-a anuntat ca din motive financiare este nevoit sa ma ... (vezi toată discuția)
Indemnizatia de insotitor persoane cu handicap gradul 1 maramaria maramaria buna ziua. mama mea a primit gradul de handicap 1 in octombrie 2010 cu dreptul de-a avea asistent personal.am optat pt indemnizatia de insotitor,primarul ... (vezi toată discuția)