avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 322 soluții astăzi
Forum Activitate lumigiani

Activitate lumigiani

Buna ziua ! trebare Va adresez o intrebare referitoare la obligatiile asociatiei de proprietari.Locuiesc intr-un bloc cu 4 nivele, respectiv la et. 3. De ceva timp in dormitor (inclusiv balcon), desi a fost reparat terasamentul blocului de catre asociatie acum vreo 3 ani, pur si simplu imi ploua in dormitor , colturile camerei dintre geam sunt unde aproape de jumatatea peretelui, mai ales cand ploua sau se topeste zapada , iar la sub usa balconului si deasupra galerieiperdelei, pe tavan, la mijloc am pete negre de igrasie, mucegai. Repararea acestei situatii, respectiv daca in imobil eu fac reparatia, adica renovare, izolatie interioara si totusi curge de pe terasamentul blocului, cum pot trage la raspundere sau agrena asociatia in aceasta problema ? Pentru ca exista riscul sa reapara, chiar daca fac izolatie; problema este pe terasa blocului sau intre rosturile bloculu, habar nu am ... cine trebuie sa constate asta?, exista riscul ca in scurt timp sa ne cada tavanul in cap, la propriu.... va multumesc!