avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 664 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... igrasie si mucegai
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

igrasie si mucegai

Buna ziua ! trebare Va adresez o intrebare referitoare la obligatiile asociatiei de proprietari.Locuiesc intr-un bloc cu 4 nivele, respectiv la et. 3. De ceva timp in dormitor (inclusiv balcon), desi a fost reparat terasamentul blocului de catre asociatie acum vreo 3 ani, pur si simplu imi ploua in dormitor , colturile camerei dintre geam sunt unde aproape de jumatatea peretelui, mai ales cand ploua sau se topeste zapada , iar la sub usa balconului si deasupra galerieiperdelei, pe tavan, la mijloc am pete negre de igrasie, mucegai. Repararea acestei situatii, respectiv daca in imobil eu fac reparatia, adica renovare, izolatie interioara si totusi curge de pe terasamentul blocului, cum pot trage la raspundere sau agrena asociatia in aceasta problema ? Pentru ca exista riscul sa reapara, chiar daca fac izolatie; problema este pe terasa blocului sau intre rosturile bloculu, habar nu am ... cine trebuie sa constate asta?, exista riscul ca in scurt timp sa ne cada tavanul in cap, la propriu.... va multumesc!
Cel mai recent răspuns: ogra , utilizator 00:59, 11 Februarie 2011
Intr-o asociatie administratorul este cel ce constata.El aduce la cunostiinta
C.E. presedintelui situatia si hotarasc cum si in ce fel se face reparatia.
Trebuie sa aduceti la cunostinta scris de situatie.
Vezi contractul. Ori ce defectiune se repara in termenul de garantie Bine inteles daca exista. Atentie cum incheiati un contract.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mucegai de mai bine de jumatate de an pe casa scarii, bloc nou MirceaEne MirceaEne Situatia este urmatoarea: Blocul este dat in folosinta in anul 2013, dar din cauza faptului ca domnii constructori au pus prost gresia in singurul balcon ... (vezi toată discuția)
Probleme infiltratii balcon radu mihaela radu mihaela sunt din constanta si am o problema cu cele doua balcoane ale apartamentului. Datorita infiltratiilor din balconul vecinului de deasupra care are balcoanele ... (vezi toată discuția)
Pot sa oblig vecinul sa isi repare balconul? Miliana2013 Miliana2013 Buna, Locuiesc intr-un apartament la parterul unui bloc. Vecinii de la etajul 1 au balcon la sufrageria lor, eu nu am. De fiecare data cand ploua sau ninge se ... (vezi toată discuția)