Buna ziua,
din 2010 sunt in ingrijire copil pana la doi ani....fetita mea in 14 iunie 2012 implineste 2 ani. as dori sa stiu daca la terminarea celor 2 ani, pot sa imi depun la societatea unde am lucrat lichidarea la zi??? si cu ce data??
eu asa stiu ca pot sa lichidez la zi incepand cu data de 15 iunie 2012...dar avand in vedere ca nu cunosc noile modificari al Codului Muncii, as dori sa ma ajutati..
Multumesc anticipat
si sotului meu i-a fost blocat cardul pe care mai avea doar 15 lei pentru ca nu am reusit sa platim la timp impozitul pe locuinta...dupa ce a fost achitat, a verificat daca i-a fost deplocat contul....si surpriza..nici dupa ce a platit impozitul timp de cateva zile nu a putut folosi cardul...i-am spus sa mearga la banca cu chitanta de la primarie si sa-i roage sa-i deblocheze contul si a fost o.k. daca nu mergea cred ca si azi dupa jumatate de an inca era blocat cardul!!!!!...incercati si dumneavoastra sa mergeti cu ordinul de plata sau cu chitanta cu care ati achitat datoria catre finante la banca si spuneti-le sa va deblocheze contul, ca astfel aveti ce astepta...o data ce si-a incasat datoria finantele , in general toate institutiile statului, uita sa comunice mai departe in vederea rezolvarii pana la capat a problemei. succes.
va multumesc pentru raspuns. Am fost azi la primarie si mi-au spus ca trebuie sa refac tot dosarul pentru a beneficia in continuare de alocatie complementara...problema este ca de anul acesta a fost micsorat baremul, adica veniturile lunare nete sa nu depaseasca 370 lei pe membru de familie...
ce sa spun..pe langa ca suma pe care o primeai era de 60 lei/luna cu care cumparai doar un pachet de pampers acum nu-i mai primesti nici pe astia...au avut grija guvernantii nostri sa reduca din veniturile oamenilor de rand!!!!!!!!!
multumesc inca o data pentru raspuns.
buna ziua,
in luna noiembrie 2010 am facut cerere pentru alocatie suplimentara .Dosarul a fost aprobat si mi-au spus ca voi beneficia de aceasta alocatie incepand cu 1 decembrie 2010. cum banii nu mi-au intrat in cont nici pana acum, am fost la agentia de plati a ajutoarelor sociale din cadrul primariei si acolo mi-au spus ca voi beneficia doar pe decembrie 2010 de alocatie suplimentara deoarece legea s-a abrogat.
doresc sa stiu daca intr-adevar legea privind alocatiile suplimentare pentru copii s-a abrogat cu ianuarie 2011.
multumesc