buna ziua,
in luna noiembrie 2010 am facut cerere pentru alocatie suplimentara .Dosarul a fost aprobat si mi-au spus ca voi beneficia de aceasta alocatie incepand cu 1 decembrie 2010. cum banii nu mi-au intrat in cont nici pana acum, am fost la agentia de plati a ajutoarelor sociale din cadrul primariei si acolo mi-au spus ca voi beneficia doar pe decembrie 2010 de alocatie suplimentara deoarece legea s-a abrogat.
doresc sa stiu daca intr-adevar legea privind alocatiile suplimentare pentru copii s-a abrogat cu ianuarie 2011.
multumesc
S-a abrogat Ordonanta care prevedea acordarea alocatiei complementare/de sustinere pentru familia monoparentala, insa s-a emis un nou act normativ privind plata alocatiei de sustinere...Trebuie sa mergeti la primarie si sa faceti o noua cerere pentru a putea primi banii in continuare.
va multumesc pentru raspuns. Am fost azi la primarie si mi-au spus ca trebuie sa refac tot dosarul pentru a beneficia in continuare de alocatie complementara...problema este ca de anul acesta a fost micsorat baremul, adica veniturile lunare nete sa nu depaseasca 370 lei pe membru de familie...
ce sa spun..pe langa ca suma pe care o primeai era de 60 lei/luna cu care cumparai doar un pachet de pampers acum nu-i mai primesti nici pe astia...au avut grija guvernantii nostri sa reduca din veniturile oamenilor de rand!!!!!!!!!
multumesc inca o data pentru raspuns.