avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 829 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Alocatie complementara
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Alocatie complementara

buna ziua,
in luna noiembrie 2010 am facut cerere pentru alocatie suplimentara .Dosarul a fost aprobat si mi-au spus ca voi beneficia de aceasta alocatie incepand cu 1 decembrie 2010. cum banii nu mi-au intrat in cont nici pana acum, am fost la agentia de plati a ajutoarelor sociale din cadrul primariei si acolo mi-au spus ca voi beneficia doar pe decembrie 2010 de alocatie suplimentara deoarece legea s-a abrogat.
doresc sa stiu daca intr-adevar legea privind alocatiile suplimentare pentru copii s-a abrogat cu ianuarie 2011.
multumesc
Cel mai recent răspuns: tinarogojan , utilizator 12:53, 14 Februarie 2011
S-a abrogat Ordonanta care prevedea acordarea alocatiei complementare/de sustinere pentru familia monoparentala, insa s-a emis un nou act normativ privind plata alocatiei de sustinere...Trebuie sa mergeti la primarie si sa faceti o noua cerere pentru a putea primi banii in continuare.
va multumesc pentru raspuns. Am fost azi la primarie si mi-au spus ca trebuie sa refac tot dosarul pentru a beneficia in continuare de alocatie complementara...problema este ca de anul acesta a fost micsorat baremul, adica veniturile lunare nete sa nu depaseasca 370 lei pe membru de familie...
ce sa spun..pe langa ca suma pe care o primeai era de 60 lei/luna cu care cumparai doar un pachet de pampers acum nu-i mai primesti nici pe astia...au avut grija guvernantii nostri sa reduca din veniturile oamenilor de rand!!!!!!!!!
multumesc inca o data pentru raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suspendare alocatie complementara pentru copil dana 50 dana 50 Buna ziua ,as vrea sa ma lamuresc si eu in privinta alocatiei complementare ,eu muncesc in Italia ,sunt divortata si am 3copii in intretinere care se afla in ... (vezi toată discuția)
Bursa complementara nelu_duleant_ro nelu_duleant_ro in ce conditi se acorda alocatia complementara si daca venitul parintilor intra in calcul daca locuim in acelasi imobil (vezi toată discuția)
Alocatia complementara cpaula cpaula O studenta la zi fara bursa poate lua in acelasi timp alocatie de sustinere monoparentala(copil de 7 ani in intretinere) si alocatie complementara? Acum ... (vezi toată discuția)