avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 903 soluții astăzi
Forum Activitate oanazzuro

Activitate oanazzuro

Buna ziua!
As dori sa stiu daca plata pentrun cas se poate face retoactiv si aici ma refer doar la diferenta de la 5,5 pentru minimul pe economie( pe care l-am platit la timp ), la cel de 6.5 (asta daca imi mai amintesc eu bine cifra) pentru a putea beneficia de indemnizatia de crestere a copilului
Răspuns la discuția aport propriu
Alimentarea casieriei se face in baza unui contract de imprumut al asociatului si a dispozitiei de incasare.
multumesc mult asta era tot ce voiam sa aud
=D>
o zi buna va doresc!
din cate stiu eu se face prin dispozitie de plata/incasare dar nu sunt sigura daca folosesc dispozitie de plata/incasare - trebuie sa mai fac si chitanta sau ajunge doar chitanta? sau doar dispozitia de plata/incasare?
eu tin contabilitate in partida simpla nu in partida dubla si deci nu folosesc conturi dar ma inyteresa DOCUMENTUL ca trebuie sa inregistrez aportul in CASERIA unitatii cu un document si nu stiu ce DOCUMENT trebuie sa folosesc
dar atunci cand nu depun la banca si pur si simplu am platit ceva din banii mei pentru societate sau am depus bani in caseria societatii ca are de platit mai multe, pentru depunere in caserie ca aport ce document completez?
va multumesc pentru raspuns si imi cer scuze daca par insisitenta
:">
si daca nu va suparati imi puteti spune cu ce document se inregistreaza aportul ?
va multumesc!:worthy:
dar ce se intampla de exemplu in momentul in care eu vreau sa deschid o pfa cu numele meu dar exista deja una cu numele acesta de exemplu cumnata mea are acelasi prenume ca si mine, iar eu prin casatorie am luat numele de familie al sotului meu deci avem acelasi nume, dar ea are deja pfa pe numele asta deschis si vreau sa deschid si eu una, ce fac atunci?
MULTUMESC PENTRU RASPUNS!
:D:D:D:D:D:D:D
BUNA ZIUA!
vreau sa stiu daca pot infiinta o pfa dar ca denumire a pfa sa nu apara numele meu cum sunt toate, pot sa fac o pfa cu un nume de ex: ,, ghiocelul'?
Va multumesc anticipat pentru raspuns?