avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 581 soluții astăzi
Forum Activitate GeoM

Activitate GeoM

Multumesc
Buna ziua. Pe scurt: credit luat prin bancpost in 2005, in valoare de 1400 lei. Achitat pana la sfarsitul lui 2007, cand mi-am schimbat domiciliul in alt oras. In 2008, m-am dus la sucursala bancpost din orasul unde m-am mutat pentru a achita in continuare, dupa o restanta de mai mult de 6 luni. La ghiseu mi s-a spus ca nu mai figurez cu nicio datorie la ei. Anul trecut am facut o cerere la biroul de credit pentru a-mi afla situatia, de unde reiese ca din 8 feb. 2008, starea contului este achitat complet si a fost dat la colectare, fiind marcat "G". Citind aici, am aflat ca dupa 3 ani in care nu sunt notificat sau contactat, inseamna ca au renuntat la datoria mea, iar acesti 3 ani s-au terminat alaltaieri.
Intrebarea mea este: e posibil ca ei sa ma fi notificat pe fosta adresa? sau mai exact, e posibil sa fi fost citat de catre ei pe fosta adresa, si chiar sa fi existat un proces, de care eu sa nu stiu nici pana in ziua de azi? Mentionez ca datoria mea a fost data la colectare, dupa ce mi-am schimbat domiciliul, si nici nu stiu macar cui i-a fost incredintata colectarea datoriei mele. Astept un raspuns avizat. Va multumesc anticipat.