Va multumesc .
In cazul in care CIM este neschimbat dar ei i-si mentin pozitia ,ce articole din legi,HG sau OG pot studia sa-mi apar drepturile?
Daca invoc faptul ,conducerii firmei,ca in CIM sunt prevazute 30 de zile si sunt obligati sa mi le acorde, iar dupa aceasta vor intocmii o anexa la contract care reduce nr. de zile ce se mai poate face?!Pot refuza semnarea acestuia?
Multumesc.
Faptul ca ne trimit acasa 10 zile in CO pe 2011 - prin rotatie evident - pe parcursul a 2 luni este OK.
Cand va trebui sa plec in concediu voi fi nevoita sa-mi iau CFS ca de unde zile , in ritmul acsta pina in August ,Sept. se termina toate .
Dar daca legea permite ......#-o
Daca nu am postat intrebarea pe Forumul corect i-mi cer scuze sunt noua pe aici.
MULTUMESC:)
Nici nu stiu cum sa incep sa ma fac inteleasa mai bine?!
Am o vechime in munca de peste 25 ani,lucrez intr-un S.R.L de 15 ani.
Am avut 30 de zile de concediu asa cum credeam ca este normal in functie de vechime,pana anul acesta cand am aflat ca nu mai am 30 ci 21 minim ,ca in contactul "nu stiu care":sorry: , ca asa cum nu am beneficiat nici de sporul de vechime ,dupa 15 ani s-au redus si zilele de concediu
Am inteles ca legea permite patronilor acest lucru, ce ma deranjeaza este faptul ca te trezesti dupa 15 ani !Si am fost informata doar verbal.
Intrebarile mele sunt:
1. Este OK sau sunt eu "frustrata" ca dupa atat timp ma intorc de unde am plecat ?
2 .Este normal sa te oblige patronul sa-ti ei concediu de odihna cand vrea el??
VA ROG SA MA LAMURITI.