avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 790 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters192299

Activitate ContSters192299

nu e vorba de 3 decedati ci de 2 persoane decedate.pasagera din spate a suferit o ruptura de femur.
aveti dreptate dar mi s-a recomandat sa aleg ramura ''drept penal--probleme serioase cu dreptul" pt a primi mai multe raspunsuri si inca un motiv in care am ales sa postez din nou acesta intrebare e faptul ca a decedat inca o persoana.va multumesc
circulam in afara localitatii in jur de 90 la ora pe un drum acoperit cu un strat subtire de zapada cu un mercedes sprinten pana cand la un moment dat a inceput sa imi fuga spatele si am pierdut controlul masinii,iar din fata veneau doua masini,prima masina am putut sa o evit iar dupa am avut intentia sa parasesc partea carosabila dar din pacate am intrat pe contrasens si m-am izbit frontal cu o skoda in care se aflau 3 femei.in urma impactului a decedat pasagera din dreapta,soferita a decedat dupa o luna la spital iar pasagera de pe bancheta din spate cu piciorul rupt.mentionez faptul ca acul la vitezometru mi s-a oprit la 80 km eram in timpul serviciului si nu aveam alcoolemie. dupa declaratia pasagerei din spate s-a mentionat ca m-au observat cam de la 100 m cum jonglam cu masina pe carosabil si nu s-a actionat dupa parerea mea deloc incetinirea masinii skoda. va rog mult spuneti-mi la ce pedeapsa ma pot astepta,nu sunt recidivist.dupa anularea permisului cat timp nu mai pot sustine un nou examen pentru redobandire,sau nu mai pot deloc?o sa merg la inchisoare sau am sanse la suspendare?cam cat poate sa dureze procesul? va multumesc enorm.#-o
in cazul in care nu am cu ce plati daunele pt victime ce se intampla? va rog sa imi raspundeti
va multunesc,acum m-am lamurit in privinta permisului de conducere.
nu inteleg de ce permis anulat.am auzit cazuri similare in care nu s-a anulat permisul.decat i s-a suspendat.multumesc.
va multumesc pt sfat
circulam in afara localitatii in jur de 90 la ora pe un drum acoperit cu un strat subtire de zapada cu un mercedes sprinten pana cand la un moment dat a inceput sa imi fuga spatele si am pierdut controlul masinii,iar din fata veneau doua masini.de prima masina am putut sa ma feresc iar dupa am avut intentia sa parasesc partea carosabila dar din pacate am intrat pe contrasens si m-am izbit frontal cu o skoda in care se aflau 3 femei.in urma impactului a decedat pasagera din dreapta soferita e in stare grava iar pasagera de pe bancheta din spate cu piciorul rupt.mentionez faptul ca acul la vitezometru mi s-a eoprit la 80 km eram in timpul serviciului si nu aveam alcoolemie. dupa declaratia pasagerei din spate s-a mentionat ca m-au observat cam de la o 100 m cum jonglam cu masina pe carosabil si nu s-a actionat dupa parerea mea deloc incetinirea masinii skoda. va rog mult spuneti-mi la ce ma pot astepta? cu permisul, se anuleaza in cazul asta?fac inchisoare? va multumesc