avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 720 soluții astăzi
Forum Activitate mirabelabruma

Activitate mirabelabruma

ok.multumesc mult
totusi nu am inteles la care cotizatie se poate calcula cei0.85%,la cotizatia de la casa de pensie sau cea de sanatate
ca eu la ambele sunt cu plata la zi ba mai mult la sanatate am plarit pe tot anul 2011
mar interesa procentul de 0.85%la ce suma se calculeaza multumesc din suflet
multumesc dar mai am o nelamurire ce perioada trebuie sa am platita cei 0.85%si la ce suma se calculeaza
si sa spumem ca am nevoie de mai multe luini ma intereseaza daca asi pute plati din urma
multumesc astept rasp
buna ziua ,mar interesa sa stiu daca am dreptul la concediul medical cel de 126 zile de dinainte si de dupa nasterea copilului.eu in mai trebuie sa nasc dr.de fam mia sp ca din 10 martie pot sami iau concediu,acum nelamurirea mea ar fi urmatoarea:
-unde trebuie sa ma interesez daca ma incadrez la concediu,de ce acte am nevoie dupa care cotizatii se calculeaza concediu ,de cele de la cass saude cele de la casa de pensi eu platesc la ei de 5 ani de zile si vreau tare mult sa aflu daca ma incadrez ca numi sp nimeni nik
rog tare mult daca se poate sa ma ajute cineva cu rasp cat mai exacte sau macar sa ma indrume unde trebuie sa mer sa ma interesez
rog tare mult sami rasp in mail mirabelabruma@yahoo.ro
deoarece ma cam grabesc ca timpul trece si eu mai am putin pana nasc si daca nu fac acum ce e de facut sa nu fie prea tarziu
multumesc mult
in urma schimbari autorizatiei de functionare din PFAin II,facand acest demers cu ideea de a pute avea un angajat mai exact pe sotul meu pt ami tine locul in momentul intrarii mele in concediul de crestere a copilului.Intreebarea mea ar fi daca sotul meu poate sa desfasoare activitatea firmei ca angajat, deoarece eu nu doresc sami inchid activitatea si vreau sami sp exact ce demersuri trebuie sa fac ca totul sa fie in regula.
o alta intrebare ar fi unde trebuie sa merg sa ma interesez sa vad daca ma incadrez cu concediul de dinainte si dupa nastere,ce acte am nev si ce anume trebiue sa fac .va rog din suflet sa ma lamuriti si pe mine cu cele mai clare si mai convenabile solutii pt mine.va multumesc din suflet.astept rasp d-voastra pe adresa mea de mail mirabelabruma@yahoo.com