avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 755 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... indemnizatia de crestere a copilului
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

indemnizatia de crestere a copilului

in urma schimbari autorizatiei de functionare din PFAin II,facand acest demers cu ideea de a pute avea un angajat mai exact pe sotul meu pt ami tine locul in momentul intrarii mele in concediul de crestere a copilului.Intreebarea mea ar fi daca sotul meu poate sa desfasoare activitatea firmei ca angajat, deoarece eu nu doresc sami inchid activitatea si vreau sami sp exact ce demersuri trebuie sa fac ca totul sa fie in regula.
o alta intrebare ar fi unde trebuie sa merg sa ma interesez sa vad daca ma incadrez cu concediul de dinainte si dupa nastere,ce acte am nev si ce anume trebiue sa fac .va rog din suflet sa ma lamuriti si pe mine cu cele mai clare si mai convenabile solutii pt mine.va multumesc din suflet.astept rasp d-voastra pe adresa mea de mail mirabelabruma@yahoo.com
Cel mai recent răspuns: Gabriela Pintea , Consilier juridic 15:18, 11 Februarie 2011
Cu toate problemele ridicate aici mergeti la Agentia Judeteana de Prestatii Sociale care aproba si plateste indemnizatia pentru CCC si este cea mai in masura sa va dea cele mai corecte raspunsuri.
Interventie moderator

Va rog sa nu deschideti mai multe discutii despre aceeasi problema. Continuati discutia in celalalt topic.
www.avocatnet.ro/content/for...

Multumesc, o zi buna,

Gabriela Pintea

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediul medical pentru pfa (ccc) mirabelabruma mirabelabruma buna ziua ,mar interesa sa stiu daca am dreptul la concediul medical cel de 126 zile de dinainte si de dupa nasterea copilului.eu in mai trebuie sa nasc dr.de ... (vezi toată discuția)
Teste grila conform noului cod civil si noului cod de procedura civila catalin1980 catalin1980 Imi da cineva o idee de carte buna, de teste admitere magistratura conform noului cod civil si noului cod de procedura civila?Multumesc! (vezi toată discuția)
Materiale de studiu pt admiterea inm 2013 Anisina Anisina Imi cer scuze pt anuntul intarziat...nu dau examen anul acesta dar as vrea sa fie limpede si pt mine...ce carti si ce autor trebuie sa imi achizitionez pt ... (vezi toată discuția)