avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 844 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Teste grila conform Noului cod Civil si Noului cod de ...
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Teste grila conform Noului cod Civil si Noului cod de Procedura civila

Imi da cineva o idee de carte buna, de teste admitere magistratura conform noului cod civil si noului cod de procedura civila?Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Gabriela Pintea , Consilier juridic 02:34, 11 Mai 2013
Intervenţie moderator


Bună dimineaţa,

Vă rog să postaţi toate întrebările dvs. în unul din cele două topicuri de mai jos, urmând ca eu să îl închid pe acesta. Dvs. vă adresez în mod special această rugăminte, pentru că am observat că deschideţi noi discuţii pentru fiecare întrebare în situaţia în care există topicuri dedicate admiterii la I.N.M. şi direct pe post.
www.avocatnet.ro/content/for...
www.avocatnet.ro/content/for...

Regulamentul de postare prevede în mod expres evitarea dublării discuţiilor şi căutarea acelor discuţii care au acelaşi subiect (sect. II, cap. 3, Deschiderea şi încadrarea unui topic nou).

Mulţumesc!

Gabriela Pintea

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Magistratura glicozilata glicozilata cand va fi o noua admitere la magistratura in 2013? (vezi toată discuția)
Materiale de studiu pt admiterea inm 2013 Anisina Anisina Imi cer scuze pt anuntul intarziat...nu dau examen anul acesta dar as vrea sa fie limpede si pt mine...ce carti si ce autor trebuie sa imi achizitionez pt ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2013 lala_larisa lala_larisa salutare. imi recomanda si mie cineva un autor pentru drept civil-obligatii conform ncc? am vazut ca au aparut mai multe carti dar nici una nu are ca autor ... (vezi toată discuția)