avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 522 soluții astăzi
Forum Activitate raulpal

Activitate raulpal

Discuție drept la pamant
buna as vrea sa ma lamuresc si eu . tatal meu a avut un pamant(50 ari) pe care o folosea. pamantul a fost primit de la mama ei pamantul a fost pe numele mamei ei . existau mai multe teritotrii dar tatal a spus ca el o vrea pe acesta de 50 de ari si celelalte nu. tata are o sora care din senin a vandut pamantul fara sa stie tata. Ea a reusit sa faca acest lucru ducand doi martori falsi la notariat care au spui ca sora tatei este singura mostenitoare deci asa a vandut pamantul. tatal a murit anul trecut asa ca luptam pentru pamant eu impreuna cu fratii mei si cu mama mea. am uitat sa mentionez ca sora ei a venit cu o succesiune cum ca ea este mostenitoare succesiunea a fost facut de bunica tatalui meu adica mama bunicii mele bunica mea a decedat inaintea mamei sale adica succesiunea a fost facuta dupa decesul bunicii mele caruia ii apartinea tot toate au fost pe numele ei. as vrea sa stiu care sunt sansele sa recuperam pamantul.Mentionez ca toate celelalte pamanturi au fost vandute de sora tatalui dar tatal meu nu a primit nimic din ele lui ia trebuit astea 50 de ari, dar si aceasta a fost vanduta.