avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 620 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... drept la pamant
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

drept la pamant

buna as vrea sa ma lamuresc si eu . tatal meu a avut un pamant(50 ari) pe care o folosea. pamantul a fost primit de la mama ei pamantul a fost pe numele mamei ei . existau mai multe teritotrii dar tatal a spus ca el o vrea pe acesta de 50 de ari si celelalte nu. tata are o sora care din senin a vandut pamantul fara sa stie tata. Ea a reusit sa faca acest lucru ducand doi martori falsi la notariat care au spui ca sora tatei este singura mostenitoare deci asa a vandut pamantul. tatal a murit anul trecut asa ca luptam pentru pamant eu impreuna cu fratii mei si cu mama mea. am uitat sa mentionez ca sora ei a venit cu o succesiune cum ca ea este mostenitoare succesiunea a fost facut de bunica tatalui meu adica mama bunicii mele bunica mea a decedat inaintea mamei sale adica succesiunea a fost facuta dupa decesul bunicii mele caruia ii apartinea tot toate au fost pe numele ei. as vrea sa stiu care sunt sansele sa recuperam pamantul.Mentionez ca toate celelalte pamanturi au fost vandute de sora tatalui dar tatal meu nu a primit nimic din ele lui ia trebuit astea 50 de ari, dar si aceasta a fost vanduta.

Alte discuții în legătură

Antecontract nerecunoscut de un mostenitor Buna ziua tuturor ! Am rugamintea de a ma ajuta cu un sfat competent.. parintii nostrii (suntem patru surori)au construit in 1962 o casa pe un teren primit ... (vezi toată discuția)
Succesiune petruionut petruionut Bună,am o nelămurire Mama si tata au locuit într-un apartament moștenit de tată-l meu.Tata a decedat,mama a vândut apartamentul și a cumpărat o casă ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. tatal meu are testament de la sora mamei sale ce scrie ... nightwolf1 nightwolf1 Buna ziua. tatal meu are testament de la sora mamei sale ce scrie ca el mosteneste tot ce are si tot ce va avea sora facut acum vreo 35 de ani , nu mult dupa, ... (vezi toată discuția)