avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 704 soluții astăzi
Forum Activitate Manole Dumitru

Activitate Manole Dumitru

Care instanța civilă este competentă teritorial? În urma unui proces penal care s - a soldat cu latura civilă nesoluționată.
Instanța care a soluționat cauza penală ? sau instanța de la domiciliul inculpatului?
Un BEJ din subjurisdicția altei Curți de Apel poate face poprire pe pensia unui debitor ce se afla in subjurisdicția altei Curți de Apel.?. Unu BEJ din Piatra Neamț poate executa un debitor din Tulcelcea ? Deși debitorul ia pensi de la Casa de pensii a județului Tulcea, BEJ - ul din Piatra Neamț poate sa - i faca poprire pe pensie?
IASI, nu la CONSTANȚA, dar eu locuiesc in Constanța, Fiind vorba de o infracțiuni continuu, de abuz contra mea, deasemeni și fals intelectual și uz de fals.
Eu locuiesc in Constanța, și trebuie sa fac o plângere impotriva unei persoane din Iasi, fapta este abuz contra intereselor persoanelor, Competent este Parchetul din Constanța sau cel din Iași ??
Da, dar legiuitorul a stabilit prin dispozitiile art 1522 alin.(5), din NCC obligarea creditorului privind notificarea debitorului și, darea unui termen rezonabil de a achita obligația. Inceea ce privește prejudiciul este reglementat tot prin lege,,,,plata de penalitați,,,așa ca Nu va suparați,,,,nu prea sunteți documentat
Dle Vezi ce prevede art.454 din NCPCiv. deasemeni veți lua contact și cu o DOCTRINA in materie,,,Caderea reclamantului prin respingere a cererii pe motivul ca nu a facut demersurile prevazute de art.1522 alin.(5) din NCCiv. vine ca o sacțiune pentru reclamant dispusa de legiuitor, nu de mine sau de tine....
Sigur ca s - a mers și la Primarie facând rol pe numele cumparatorului,,,(copii dupa contract, Carte Funciara cu operațiunile de transfer imobiliar..)
Toate taxele la bugetul local au fost achitate de subsemnatul, inclusiv impozitul pe anul 2020, au fost achitate in totalitate. Mai mult, la data de 27.03.2018, dupa ce am parasit definitiv Orașul X si mi - am stabilit definitiv domiciliul in Orașul Y, subsemnatul a solicitat REZILIEREA CONTRACTULUI(am documentul cererea motivata pertinent cu nr. de inregistrare prin care am solicitat rezilierea contractului de servicii) cu firma de Salubrizare, insa incepând, cu luna martie 2018 nu am mai fost facturat, dar in anul urmator 2019 incepând cu luna fianuarie am fost facturat luna de luna, si somat sa le platesc un serviciul de care subsemnatul nu a beneficiat. Mai mult aceasta firma a facut și la Primaria orașului Y care m - a notificat ca pentru anul 2020 am de platit o suma xxx, taxa de salubrizare. Nu va suparati. Eu cred ca numai in Romania se poate intampla asa ceva;;;;;
Am inteles, Dar eu nu mai am nici o farama de proprietate in localitatea X, din 30 martie 2019, ci locuiesc cu fiul meu in alta localitate Y la 600 km. de localitatea Y. Cunosc reglementarile legale in privința; drepturilor si OBLIGAȚIILOR. Ca cetațean al altui Oras(Y), acolo am toate drepturile și OBLIGAȚIILE. Nu pot sa - mi dau seama ce a gandit instanța, sau pe ce s - a sprijinit in pronunțarea unei hotarâri, pe care o consider netemeinica și nelegala.
O, nu inca nu am parcurs Apelul,,,ca, nu a comunicat nici Sentința istanța de fond. Pana la final mai este timp indelungat.. Oricum, in Românica noastra, cam așa decurg lucrurile. Judecatorii habar nu au,ca defapt grefierii, avocatii si consilierii juriști judeca procesele!!!!???