Si as mai avea o nelamurire:
-noi am vrut sa aducem imbunatatiri acoperisului(burlane si parazapezi)dar acoperisul fiind un bun comun nu este normal sa participe toti vecinii de pe coloana noastra?
-si daca da,se poate face lucrul asta fara ca noi sa suportam toate cheltuielile inainte si apoi sa asteptam sa primim banii in rate cand au vecinii nostri chef?
In cazul in care noi le-am propus sa facem parazapezi si sa suportam cheltuieleile impreuna vecinul de le et1 a refuzat spunand,citez :lui cine ii plateste copertina care s-a rupt din cauza zapezii?....ce se intampla daca o sa ninga iarasi si se repeta situatia?
va multumesc pt raspuns..nu am nici un interes sa imi creez dusmani,de asta nici nu am insistat cu banii pt acoperis pana acum..am inteles ca poate nu au si am lasat-o asa dar se pare ca nu am procedat bine...
Da,avem asociatie de proprietari dar aici nu se procedeaza asa...atunci cand ne-am mutat am vb cu doamna de la asociatie si,impreuna cu ea am stabilit cu restul vecinilor sa facem noi acoperisul iar ei sa ne dea banii prin intermediul ei...problema mea este cu tupeul vecinului care tot el ne da in judecata..dupa ce k nu a dat banii pt acoperis tot el se ridica cu pretentii k nu e bine facut si ca trebuia sa punem si parazapezi...eu as dori sa stiu daca pot sa il dau ,la randul meu in judecata pt faptul ca nu are dreptul saa construiasca acea terasa?
Buna ziua..am si eu o intrebare legata de acoperisul blocului..eu si sotul meu ne-am mutat in acest apartament de aprox un an.ap fiind la etajul 4 am hotarat,impreuna cu vecinii sa suportam noi cheltuielile acoperisului si ei sa ne restitiue banii in rate...ceea ce nu s-a intamplat nici pana in ziua de azi...problema nu ar fi aceasa ci faptul ca vecinul de la etajul 1,avand o terasa improvizata de el in exteriorul blocului ne-a anuntat ca ne da in judecata pt k nu am pus burlane si parazapezi...si il deranjeaza iarna zapada kre cade pe terasa lui..noi i-am propus sa punem parazapezi cu conditia sa punem banii impreuna,pt k nu mi se para corect sa suportam tot noi si cheltuielile astea si nu a vrut...va rog frumos sa ma sfatuiti ce e de facut in situatia asta?..mentionez k nu avem acoperisul facut prin vreo firma dar aem chitantele de unde am cumparat materialele...