Am participat la o licitatie publica, depunand garantia, iar dupa adjudecare (comunicata in scris de organizator) am achitat diferenta solicitata. Insa din diverse motive s-a amanat punerea in posesie, respectiv incheierea contractului de vanzare-cumparare, de catre organizator (consiliul local). In prezent am proces civil perol, iar organizatorul licitatiei solicita respingerea actiunii de punere in posesie ca neintemeiata, inventand un asa-zis "caiet de sarcini" necunoscut la data licitatiei. Ma intereseaza suportul juridic privind obligatiile organizatorului licitatiei dupa comunicarea adjudecarii terenului.
Am achizitionat un teren intravilan in anul 2005 achitand toate obligatiile revenite din participarea la licitatia publica. Nici pana in prezent consiliul local, organizator al licitatiei, nu m a pus in posesia terenului adjudecat si confirmat de catre organizator. In instanta, dupa peste 5 ani, consiliul local invoca anumite obligatii neachitate de subsemnatul, desi acestea nu au fost cunoscute in prealabil si nici ulterior. Ma intereseaza suportul juridic al demersului meu in instanta (baza legala).
Am achizitionat un teren intravilan in anul 2005 achitand toate obligatiile revenite din participarea la licitatia publica. Nici pana in prezent consiliul local, organizator al licitatiei, nu m a pus in posesia terenului adjudecat si confirmat de catre organizator. In instanta, dupa peste 5 ani, consiliul local invoca anumite obligatii neachitate de subsemnatul, desi acestea nu au fost cunoscute in prealabil si nici ulterior. Ma intereseaza suportul juridic al demersului meu in instanta (baza legala).