avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 977 soluții astăzi
Forum Activitate danutzlucy

Activitate danutzlucy

Dan U a scris:

da...doar in cazul minorilor INTRE 14-16 ANI.ai mai gasit in cod vreun caz de prelungire?

aveam impresia ca la toti minorii . dar acum m-am lamurit. mersi
mersi pentru ajutor#-o
va propun o grila

Masura preventiva a retinerii:

a. poate fi luata fata de minorul cu varsta intre 14 si 16 ani pe o durata de cel mult 10 ore, cu posibilitatea prelungirii pe o durata cel mult egala cu durata primei retineri.

b. poate fi luata fata de minorul cu varsta intre 16 si 18 ani pe o durata de pana la 24 de ore

c. poate fi prelungita numai de catre procuror si numai in cazul minorilor cu varsta intre 14 si 16 ani pe o durata de cel mult 10 ore .

este din voineag si nu prea sunt de acord cu raspunsul dat

va multumesc pentru ajutor.
pai actualmente lucrez doar pe grile si spete. va multumesc mult pentru sfaturi. sunt la inceput cu invatatul si orice parere conteaza.
multumesc pentru sfat. eu petrec cam 8-10 ore pe zi si mai am un an si jumatate pana dau prima oara. sunt abia in anul trei. am terminat si materia de anul patru la cele patru specialitati, dar oricat m-as concentra nu reusesc sa fac mai mult de 60 de intrbari pe grile de voineag. la rationamentul logic inca nu am inceput sa lucrez. cum vi s-au parut grille de rationament?
am o intrebare pentru cei care au reusit . in ultimul an, cu aproximatie, cam cate ore pe zi ati petrecut invatand?
Răspuns la discuția Admitere Barou 2010
scuze ca schimb subiectul. are cineva o carte cu spete pe care nu o mai foloseste? contra cost evident. de preferinta sa nu fie voineag. va multumesc
scuze ca schimb subiectul. are cineva o carte cu spete, care nu o mai foloseste? contra cost evident. de preferinta sa nu fie voineag.
va multumesc