avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 733 soluții astăzi
Forum Activitate mihaelabgd

Activitate mihaelabgd

Răspuns la discuția vecini turbulenti
Chiar vara asta am renovat, si ne-am pus polistiren , deci asta cade; la tabloul de pe hol avem lacat, iar cu tribunalul nu cred ca ar deranja-o sa se plimbe....(se judeca de ani buni cu sotul ei)..Problema e ca ea face galagie suficient de tare cat sa nu dormim noi, dar insuficient de tare cat sa se auda pana la usa de la intrare pentru a avea dovezi .
Am inceput sa ne uitam dupa alt apartament, dar mi-e si frica sa ma gandesc la ce vom gasi in partea cealalta ..la ce am citit pe aici.. Cu nervii ne-am imbolnavit deja..am ajuns sa ne certam zi de zi pe subiectul asta, iar noi suntem calmi de fire...Cred ca cel mai bine ar fi sa ne mutam la spitalul 9...

Ne bucuram ca nu stam in bloc de mosi....O sa sunam in continuare la politie , mi-e mie rusine de rusinea lor...sper sa nu ma trezesc cu vreo amenda eu, de la atatea apeluri.
Răspuns la discuția vecini turbulenti
inca o problema similara....
Locuiesc(eu 23) impreuna cu prietenul meu(el 27,proprietar) intr-un apartament din Bucuresti cu 2 camere care din pacate are dormitorul perete in perete cu dormitorul mic al vecinei mele( 19 ani). De mai bine de 1 an de zile ne terorizeaza noapte de noapte, am ajuns sa ne bucuram cand avem 1 noapte pe saptamana linistita, asta in cazul in care ea este plecata de acasa..

Pana acum vreo cateva luni asculta muzica noaptea, dar ducandu-ne mereu la usa mamei ei...chipurile s-a potolit, si a inceput pe partea cealalta= vorbitul pe internet folosind microfonul, iar boxele date suficient de tare incat sa nu dormim, dar insuficient de tare pt ca politia sa auda de la usa...Incepe pe la 22 si termina in cazul cel mai fericit caz la 3-4 dimineata,( tipa, rade foarte tare)..Iar cam de la ora 16 pana la 22 fix da drumu la aceasi melodie tare sa se repete.(prin asta ne dam seama ca e ceva intentionat). Sau dimineata la 6 da drumu la muzica si canta..Va imaginati ce somn avem... Am vorbit cu mama ei, am rugat-o daca nu poate respecta orele sa isi mute calculatorul in alta camera( avand 3) si astfel vom evita certurile...Raspunsul ei fiind:" ca e casa ei si ca face ce vrea si daca nu ne convine sa chemam politia". Intr-un final asta am facut, prima data cand au venit domnii de la politia comunitara i-au dat un avertisment, iar a doua oara vecina mea iubita n-a mai deschis usa..ca la 1 noaptea nu avea cine sa bata la usa decat politia...Iar problema mea e aceeasi...Nu dormim noaptea..eu ma duc la facultatea terminata iar prietenul meu la munca..."doarme in papuci" . Ne-am si certat cu ele (mama-divortata si fiica)...am vorbit si cu frumosul...am ajuns la concluzia ca nu putem concura cu nesimtirea.

De dat in ea nu putem, ca tatal ei din cate am inteles este in politie, si plus ca mi-e frica si mie sa nu puna niste golani pe strada sa ma bata...sau eu stiu ce i-o mai trece prin cap. de dormit in sufragerie nu putem...ca avem canapea care nu se desface, si plus ca nu e normal sa imi faca programul ea unde si cand sa dorm.
S-au(mama si fiica) certat si cu vecinul de sub ele, dar la fel fara nici o rezolvare...
Am facut si cerere la administator, dar probabil s-a sters cu ea la......

va rog ajutati-ma cu o idee orice, am 23 de ani si simt ca innebunesc.
.
Buna ziua, am 23 de ani(studenta UMF), locuiesc impreuna cu prietenul meu (27)intr-un apartament din Bucuresti cu doua camere, care din pacate are dormitorul perete in perete cu domitorul mic al vecinei mele(19 ani).
Problema noastra este ca noapte de noapte vorbeste pe internet( folosind microfonul,iar raspunsul ce vine din partea cealalata se aude in boxe) , incepe pe la 22 si termina in cazul cel mai fericit la 2-3 dimineata,( tipa, rade foarte tare)..Iar cam de la ora 16 pana la 22 da drumu la aceasi melodie tare sa se repete.(prin asta imi dau seama ca e ceva intentionat).Va imaginati ce somn avem... Am vorbit cu mama ei, am rugat-o daca nu poate respecta orele sa isi mute calculatorul in alta camera( avand 3) si astfel vom evita certurile...Raspunsul ei fiind:" ca e casa ei si ca face ce vrea si daca nu ne convine sa chemam politia". Intr-un final asta am facut, prima data cand au venit domnii din politie i-au dat un avertisment, iar a doua oara vecina mea iubita n-a mai deschis usa..ca la 1 noaptea nu avea cine sa bata la usa decat politia...Iar problema mea e acceasi...Nu dormim noaptea..eu ma duc la facultatea terminata iar prietenul meu la munca..."doarme in papuci" . Ne-am si certat cu ele (mama si fiica)...am vorbit si cu frumosul...am ajuns la concluzia ca nu putem concura cu nesimtirea.

As avea nevoie de un raspuns..ce putem face legal?

Care sunt demersurile ca sa rezolvam problema?