avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 700 soluții astăzi
Forum Activitate lorenaandreea

Activitate lorenaandreea

va multumesc pentru raspuns.
am nascut in urma cu 1 an si 9 luni si beneficiez de concediul pentru ingrijirea copilului,in 24 iunie se implinesc 2 ani iar eu nu as mai dori sa ma mai intorc. sunt obligata?
Răspuns la discuția accident auto
multumesc pentru sfaturi!: Deci la reevaluarea IML nu va putea primi mai mult de 7 zile? si daca va primi noi ce putem sa facem? putem contesta decizia medicului legist?
astazi am aflat ca accidentatul are 7 zile de IML dar a cerut o reevaluare.poate primi mai multe zile de IML ?
el a primit despagubiri de la RCA dar mai cere si pe langa
noi nu stim exact cate zile de IML are dar stim ca cel putin 2 saptamani
in cazul nostru nu s-a ajuns la impacare. ce poate pati sotul meu daca va ajunge la proces .va avea de platit daune mai mult decat suma pe care a ceruto celalalt?
da dar impacarea asta costa 2000 de euro pe care noi nu ii avem:(
da.sotul meu avea asigurare si a dat-o celuilalt problema este ca lui i s-a inaintat dosar penal pentru vatamare din culpa
Discuție accident auto
in urma cu 2 luni sotul meu a avut un accident auto.in urma constatarilor de la fata locului , sotul meu, a iesit vinovat deoarece nu a acordat prioritate intr-o intersectie nesemnalizata, persoana din masina cealalta i-a cerut sotului meu sa-i dea 2000 de euro sa nu-l dea in judecata,noi nu i-am dat.acum nu stim ce se va intampla mai departe.precizez ca persoana din cealalta masina nu are zile de spitalizare.