avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1007 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... intoarcerea la locul de munca dupa concediul pentru ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

intoarcerea la locul de munca dupa concediul pentru ingrijirea copilului dupa 2 ani

am nascut in urma cu 1 an si 9 luni si beneficiez de concediul pentru ingrijirea copilului,in 24 iunie se implinesc 2 ani iar eu nu as mai dori sa ma mai intorc. sunt obligata?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:53, 22 Martie 2011
Nu sunteti obligata sa va intoarceti. ptr asta trebuie sa va depuneti demisia in conditiile legii.
va multumesc pentru raspuns.
Maria Dorina Tarcea a scris:

Nu sunteti obligata sa va intoarceti. ptr asta trebuie sa va depuneti demisia in conditiile legii.

De ce sa nu incerce si solutia incetarii c.i.m. cu acordul partilor ? ...:)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revenire din concediu de crestere copil buziladiana buziladiana Buna ziua. In 5 octombrie 2009 am nascut primul copil intrand in CCC pana in 5 octombrie 2011 dar in 19 iulie 2011 am nascut cel de-al doilea copil optand ... (vezi toată discuția)
Stimulentul de insertie szilvi szilvi Am nascut la 20 IUNIE 2009 si asi dori sa ma intorc la serviciu din martie 2011. Intebarea mea este ca pot beneficia de stimulent de insertie si cat? (vezi toată discuția)
Stimulent de insertie cândea_sorina cândea_sorina In 12 noiembrie imi reiau activitatea la ultimul loc de munca unde mi-a fost suspendat contractul de munca pe periada concediului de crestere si ingrijire ... (vezi toată discuția)