In cazul divortului cu un copil minor, fara partaj, intrucat nu avem mare lucru de impartit (fiecare ramane cu ce si-a cumparar din banii personali, nu am avut banii la comun) pentru a obtine custodia exclusiva a copilului, nu comuna, deoarece nu vreau sa depind mereu de sot, pe care oricum nu-l intereseaza de copil, cum ar trebui sa procedez? Formulez doua actiuni? Una pentru custodie si cealalta ptr pensie alimentara?
Cam cat timp dureaza ambele procese? Ce procent din salariu se acorda ptr pensia alimentara? Eu stiam de un sfert,insa ma intreb, daca la schimbarile de anotimp, copilul fiind in crestere, la diverse activitati scolare sau extrascolare, nu va trebui sa plateasca suplimentar sau ramane doar la apreciere lui? Mentionez ca ne-am despartit in fapt de 3 luni si a venit cand a avut chef la copil, nu a sunat sa intrebe daca e bine, nu a contribuit cu mare lucru d p d v financiar). Multumesc anticipat!
"Si_diana", imi poti trimite si mie te rog frumos, vol 1 al lui Streteanu, daca tot il
ai? Mi-ar fi de folos....Daca vrei, trimite-mi-l aici: aldea_anacristina@yahoo.com
Multumesc anticipat! O carte de grila scanata nu are nimenie? Spor la invatat tuturor! :)
Buna seara! Presupun ca sunt bune si tratatele din 2008, nu vad de ce n-ar fi....
Am si eu nevoie de o carte de grile. Cine are vreuna scanata pe care mi-o poate trimite si mie? Daca exista cineva, o poate face pe adresa de mail : aldea_anacristina@yahoo.com. Multumesc anticipat! Spor la invatat! :)
P.S. Sper sa sa gandeasca cineva si la mine ptr ca am mare nevoie! :D
Buna! Sunt noua pe forum si ma numar printre cei care dau la INM, normal. As dori si eu carte lui Streteanu, va rog! Cine o are mi-o poate trimite aici:aldea_anacristina@yahoo.com. Multumesc aniticipat! :)