bun, multumesc dar... cum ramane cu Activul patrimonial initial... cel care e de minim 100 de salarii minime (ca din cauza acestui activ imi vine sa fug) :((
imi puteti spune care e treaba cu ..."Activul patrimonial initial al fundatiei"?
100 de salarii minime reprezinta totusi o suma mare...
sa va spun mai pe larg... detin un magazin cu articole de pescuit si as vrea sa pot elibera si permise ANPA. Problema e ca... permisele nu se comercializeaza prin societati.. fiecare pescar trebuie sa fie inscris intr-o asociatie pentru a putea primi permis.
Chiar nu stiu mai nimic despre asociatii... sunt toate o apa si un pamant, difera taxele in functie de ce anume reprezinta asociatia...? va rog lamuriti-ma. m-am speriat de ce sume am vazut mai sus:">
6. Taxa judiciara de timbru + timbru judiciar: 19 RON + 3000 lei...#-o astia-s nebuni? ...nu vreau decat sa am posibilitatea de a elibera permise de pescuit
Buna ziua, intentionez sa infiintez o asociatie de pescari si as avea nevoie de ..indrumari. Practic nu stiu de unde sa incep si care ar fi pasii de urmat... Va multumesc