avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 789 soluții astăzi
Forum Activitate Andrei2912

Activitate Andrei2912

Corect. Insa situatia este destul de dificila intrucat chiar nu prea dispun de foarte mult timp pentru a ma plimba iar prin tribunale...am planuit sa ma duc la biroul de avocati din oficiu cu citatia in dinti....Sper ca un domn de acolo sa ma poata ajuta in a ma scapa mai repede de povara asta...
Inteleg..deci este o eroare de tipar probabil? nu exista intimat-inculpat?...Bun...si intimat-parte vatamata...ce ar presupune? Trebuie sa ma duc iar la fiecare infatisare sa dau iar aceeasi declaratie de 5 ori?

Va multumesc.
Buna ziua.

Am mare nevoie de un pic de ajutor privind intelegerea unei citatii pe care am primit-o. Procesul este pentru fapta de Santaj, procesul se pare ca s-a finalizat la Slobozia pentru ca acum am primit o citatie pentru a ma prezenta la Bucuresti in calitate de Intimat Inculpat, iar persoana impotriva careia a fost procesul, in calitate de recurent inculpat. Nu prea stapanesc notiunile juridice si as vrea sa stiu ce inseamna/ce presupune termenul de Intimat Inculpat, in condiitiile in care eu sunt partea care a acuzat in prima instanta.
Va multumesc anticipat.