Corect. Insa situatia este destul de dificila intrucat chiar nu prea dispun de foarte mult timp pentru a ma plimba iar prin tribunale...am planuit sa ma duc la biroul de avocati din oficiu cu citatia in dinti....Sper ca un domn de acolo sa ma poata ajuta in a ma scapa mai repede de povara asta...
Inteleg..deci este o eroare de tipar probabil? nu exista intimat-inculpat?...Bun...si intimat-parte vatamata...ce ar presupune? Trebuie sa ma duc iar la fiecare infatisare sa dau iar aceeasi declaratie de 5 ori?
Am mare nevoie de un pic de ajutor privind intelegerea unei citatii pe care am primit-o. Procesul este pentru fapta de Santaj, procesul se pare ca s-a finalizat la Slobozia pentru ca acum am primit o citatie pentru a ma prezenta la Bucuresti in calitate de Intimat Inculpat, iar persoana impotriva careia a fost procesul, in calitate de recurent inculpat. Nu prea stapanesc notiunile juridice si as vrea sa stiu ce inseamna/ce presupune termenul de Intimat Inculpat, in condiitiile in care eu sunt partea care a acuzat in prima instanta.
Va multumesc anticipat.