in actul aditional nu se stipuleaza nimic nou doar prelungirea duratei de inchiriere, am incercat sai ofer o chirie mai mare dar ma refuzat si cred ca vrea sa imi ia bussinesul deoarece vadul este creat si obisnuinta clientilor de a veni in zona va conta foarte mult
am cazut in plasa si am semnat un contract foarte simplist de genul plata se face la data de.. si investitiile ramin prorietarului iar la clauze de reziliere este stipulat citez <contractul poate fi reziliat de catre ambele parti cu o notificare de 60 de zile>
este un contract de inchiriere simplu redactat in 2004cu valabilitate de 5 ani iar la expirarea lui in2009 am facut un act aditional pe inca 5 ani .nu stiu sa va spun daca este iregistrat la administratia financiara dar presupun ca da din moment ce desfasor o activitate comerciala si sunt platotor TVA
am probleme cu contractul de inchiriere.proprietara doreste sa rezilieze contractul unilateral inainte de termen (3.5ani)fara motiv cu toate ca in 6 ani nu am intirziat si chiria si nu am avut neintelegeri
am probleme cu contractul de inchiriere.proprietara doreste sa rezilieze contractul unilateral inainte de termen (3.5ani)fara motiv cu toate ca in 6 ani nu am intirziat si chiria si nu am avut neintelegeri