am probleme cu contractul de inchiriere.proprietara doreste sa rezilieze contractul unilateral inainte de termen (3.5ani)fara motiv cu toate ca in 6 ani nu am intirziat si chiria si nu am avut neintelegeri
In primul rand trebuie sa verificati in ce conditii poate fi reziliat respectivul contract.
De obicei este stipulata si rezilierea prin acordul partilorr. Deci D-vpastra nu trebuie sa fiti de acord cu aceasta varianta.
In rest, daca D-voastra v-ati respectat toate obligatiile cocntractuale nu sunt motive sa rezilieze contractul, deci nici sanse de castig intr-un eventual proces.
Avand in vedere perioada mare in care spuneti ca a-ti inchiriat, putea-=ti nota inchirierea in cartea funciara, astfel devenind opozabila si tertilor.
am probleme cu contractul de inchiriere.proprietara doreste sa rezilieze contractul unilateral inainte de termen (3.5ani)fara motiv cu toate ca in 6 ani nu am intirziat si chiria si nu am avut neintelegeri
Contract de inchiriere
ell65
1. Va rog respectuos sa-mi spuneti punctul dvs. de vedere daca un contract de inchiriere (ca act de administrare) incheiat pe o perioada mai mare de 5 ani (5 ... (vezi toată discuția)