avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 216 soluții astăzi
Forum Activitate allstars

Activitate allstars

aici e o tipa care a castigat acest proces cu facultatea ase.nu am reusit inca sa fac rost de hot.poate reusiti voi.


Numãr unic dosar: 13033/3/2010
Înregistrat în data de: 15.03.2010
Obiect dosar: obligaţia de a face Reevaluare lucrări, daune morale-10.000EURO,
Materia juridicã: Contencios administrativ şi fiscal
Stadiu procesual: Fond
Părţi: SIMEDRE LOREDANA MIHAELA : Reclamant
NEGUT SILVIU - DECAN AL FACULTATII DE RELATII ECONOMICE INTERNATIONALE, DIN CADRUL ACADEMIEI DE STUDII ECONOMICE : Pârât
HOROBET ALEXANDRA - DIRECTOR AL PROGRAMULUI DE MASTER MANAGEMENTUL PROIECTELOR INTERNATIONALE, ORGANIZAT DE FACULTATEA DE RELATII ECONOMICE : Pârât
DUMITRESCU DAN- SECRETAR STIINTIFIC AL FACULTATII DE RELATII ECONOMICE INTERNATIONALE : Pârât
NAFTANAILA ION - PROFESOR COORDONATOR LA DISCIPLINA PROJECT MANAGEMENT, ÎN CADRUL PROGRAMULUI DE MASTER MANAGEMENTUL PROIECTELOR INTERNATIONALE : Pârât
NAFTANAILA IONEL - PROFESOR COORDONATOR LA DISCIPLINA PROJECT MANAGEMENT USING IT, ÎN CADRUL
am incercat sa gasesc tabelul general cu rezultatele definitive pe situl baroului bucuresti si...SURPRIZA!nu mai exista
ce sa se fi intamplat?probabil ca dorinta noastra de a avea mai multe informatii referitoare la desfasurarea examenuli i-a facut sa ne pedepseasca si sa ne arate ca, daca vor, nu afiseaza pe site nici macar rezultatele definitive.
ceea ce este interesant este ca ele au fost pe site si au disparut. tot pe site sunt incluziv arhivele din 2007,2008,2009.
sa dam dovada de intelegere si sa presupunem ca au fost scoase ca sa....fie puse.sincer, am incercat sa gasesc o explicatie dar nu mi vine nici una in minte.
pacat ca majoritatea persoanelor care au fost declarate respinse la examenul de admitere si nu pentru ca nu meritau sa il promoveze, considera ca o reactie publica a revoltei lor ii va face sa, citez: NU MAI PROMOVEZE IN VECI!!
ceea ce este curios este ca persoanele astea sunt la a 3 sau 4 a tentativa.
dragi colegi, nu pot decat sa va urez..mult succes anul care vine!si mult mult noroc..o sa aveti nevoie.

ai depus cerere pe 544 la bb si la unbr prin care sa ceri copie dupa documente
I.C.C.J. - 926/2006

...În aceste condiţii, acest act normativ nu putea constitui bază de evaluare în cadrul concursului şi nici nu putea fi punctat prin barem, el neîntrunind condiţiile esenţiale ale accesibilităţii, previzibilităţii şi publicităţii.

În cele două ipoteze de încălcare a prevederilor legale referitoare la procedura de desfăşurare a concursului de admitere în magistratură, mai sus menţionate, instanţa de judecată nu se poate substitui comisiei de admitere prevăzute de art. 4 din Regulamentul de concurs, formată din Comisia de elaborare a subiectelor, Comisia de corectare a lucrărilor şi Comisia de soluţionare a contestaţiilor, în sensul stabilirii baremului în condiţiile legii şi a evaluării lucrării reclamantei, prin acordarea unei noi note, fiind în drept numai să oblige aceste comisii, să procedeze conform dispoziţiilor legale încălcate
....
am gasit jurisprudenta la iccj ceva mai interesanta decat ce ai gasit tu.o sa va trimit curand.cat priveste cererea ta de a ti vedea lucrarea...uita!
precum va spuneam am stat pe holuri si pana la urma l am gasit pe Dumnezeu care a trebuit sa mi asdreseze cateva cuvinte.
cuvintele pe care le am auzit se rezuma la:
-nu stiu
-in septembrie o sa fie mult mai bine(??) cu examenul de la oepa oral.
-nu se poate

cat despre vizualizarea lucrarilor....desigur ca nu se pot cere copii certificate cu originalul ci doar se pot eventual vizualiza la barou!
un abuz colosal!!!!
daca ai facut cererea te sfatuiesc sa mai faci una la unbr si sa mentionezi ca este in baza legii 544/2001
oricum..o sa le obtinem ulterior in instanta.

succes

asa e poporul!!se porneste greu..
oricum eu intentionez sa-mi ponderez agresivitatea si sa mi dozez foarte bine eforturile in etape distincte.
maine incep lejer:ma duc in "audienta" in sensul ca stau pe hol pana apare Dumnezeu si se milostiveste de supusul sau spre a l asculta.
aceasta este etapa ce va avea rolul de a mi creste adrenalina la cote superioare fara a rezolva, bineinteles,nimic!
va tin la curent cu etapa 2.e ceva mai interesanta va asigur

imediat dupa examen se ascundeau de ei .daca afla lumea cine corecteaza incepea sa faca presiuni si nu erau siguri ca au puterea sa reziste tentatiilor.
acum se ascund pentru ca nu au putut sa se fereasca destul de bine, iar tentatiile i au coplesit.daca nu se ascund trebuie sa dea socoteala.sa ne explice si noua cum noteaza o lucrare cu nota 1 dupa care se revine si se puncteaza cu 7..etc.
am incput sa ne organizam.cand prinde contur o sa va aduc la cunostinta ce forma a capatat organizarea de care vorbesc, iar cine vrea sa se alature e bine primit.
in mod evident scopul final este aflarea tuturor informatiilor ce trebuiau sa fie publice de la bun inceput, obtinerea unor duplicate dupa lucrarile cu probleme si nu in ultimul rand recorectarea acestora de niste oameni competenti.acest ultim lucru nu cred sa se poata fara interventia instantei.
sper sa nu va piara cheful pe parcurs asa cum aud ca se intampla in fiecare an sau sa ajungeti la concluzia ca oricum nu aveti ce sa faceti, ca sunteti prea mici..etc.aberatii de oameni sortiti esecului.
ps. mama dansului este decanul baroului ialomita!!!!!!
INCREDIBIL!!!
am gasit cu ce gen de actiune o sa debutez in instanta!!!!cred ca e ceva din zona penala..
vroiam sa ti multumesc foarte mult pentru informatia pe care mi ai dat-o mai devreme.[EDITAT] persoana care a luat nota 8.60 este din slobozia.acest lucru pare total inofensiv daca nu stiam ca una dintre persoanele care a corectat la oepa este din..slobozia!!!!o asa zisa doamna [EDITAT]
din nou felicitari!
foarte interesant!!!
[EDITAT] (B. IALOMITA) 3,90 la "oepa" initial media generala 6,16
dupa contestatie a reusit sa mareasca nota de la 3,90 la 8,60 respectiv cu 4.70
ceea ce il face sa aibe media generala 7,47.FELICITARI!!!
nu pot decat sa ma intreb cum s-a corectat aceasta lucrare atata timp cat s-a descoperit o eroare de 4,70 puncte?!!!!!