Colegi, am vazut pe facebook o fotografie care demonstreaza ca INPPA nu prea ia in considerare contestatiile facute.
In acea poza era un mail trimis catre ei cu o contestatie, iar la final arata ca a fost deschis si citit pe 22 septembrie.
Nu stiu cat de adevarat e, dar daca e asa..... e din ce in ce mai tragic! :(
Si apare varianta de raspuns "nu cunosc". Mai exact, sa nu lasam grile fara raspuns incercuit pt ca se anuleaza foaia de examen.
Sa vedem ce surprize ne mai asteapta cu privire la grile si la nr de variante corecte. :)
Multumesc tare mult pt ajutor si informatii, referitor la celebrele fise :)!
Da, si eu inclin sa cred ca vor fi doar grile. Foarte multe persoane dau ca sigura informatia asta. Unii spun chiar ca au sunat la barou si li s-a confirmat.
Inca putin si vom afla cu siguranta:)
Sa aveti spor la invatat! O zi faina!
Tot mai mult se vehiculeaza aceasta ipoteza. Ar fi bine, desi e greu de crezut :(
Am si eu o rugaminte la voi:
Ma poate ajuta cineva cu fisele dl. Udroiu pe noile coduri? Am mare nevoie de ele, dar nu imi permit sa le cumpar. Eventual sa le fac copii xerox, daca le are cineva din Bucuresti.
Multumesc mult! Spor la invatat si o zi buna!
va rog frumos sa-mi spuneti si mie daca faci 4 puncte la civil si 8 sau chiar 9 puncte la procedura civila, esti picat? Trebuie la fiecare dintre cele doua materii peste 5 puncte?
Multumesc frumos! Mult succes in continuare!
Florinch, ma gandesc ca daca exista calea asta a contestarii punctajului..... exista loc de eroare. In plus nu vad de ce e necesar sa o intemeiez pe ceva, punctajul afisat nu coincide cu ce este scris pe foaie, o fi eroare la 10 grile dar de la 71 la 49 e cale luuuunga.
Din cate inteleg si de aici dar si de la prieteni, se vor face destul de multe contestatii. Am decis sa merg si eu maine la INPPA sa contest raspunsul la cele doua intrebari.
Apropo, si eu sunt convinsa ca sunt si cu 48-49 raspunsuri si cred ca ar fi bine sa contestam in numar cat mai mare. Ele se vor depune la sediul INPPA pana la ora 15
Sa fie cu succes si urmatoarele probe!
:)))) cu privire la Baroul Iasi si cele doua fotografii care se cer. Sigur nu erau actele pt rivalul Barou Bota???:)))
Este doar o gluma pt ca, din greseala, am dat pe net peste acest Barou si mi-am "aruncat" ochii pe actele care se cer acolo pt inscriere la examen ( si da, doreau niste fotografii tip buletin).
Mult spor la invatat si bafta la examen!