Hai sa nu fim subiectivi, (sa nu fim Baltaneleni, Andrei spor la doctorat.) Cand am postat mesajul eram foarte grabit si peste masura de revoltat, nu am fost atent la cratime, stiu insa ce am scris in lucrare si nu mi se pare deloc corect sa nu poti face nimic in privinta asta, sa nu-mi pot vedea lucrarea. Au existat cazuri in care la contestatii diferentele de punctaj au fost de 3-4 puncte sau mai bine in plus fata de nota initiala deci nu avem un sistem ideal. Daca vrei si poti sa ajuti pe cineva fa-o daca nu opiniile personale ce nu se doresc a fi constructive nu cred ca isi au locul aici, nu fac altceva decat sa sublinieze lipsa de empatie. M-ati lamurit, ramaneti cu bine avocatnet.ro
Buna seara,
Am o mica problema, anul acesta am sustinut proba de bacalaureat la limba si lit. romana deoarece anul trecut nu am promovato, in urma evaluarilor nota obtinuta a fost 5.75 desi eu consider ca lucrarea a fost mult mai buna de atat, am contestat acest rezultat iar rezultatul contestatiilor a fost exact acelasi 5.75. Dupa metodologia BAC 2012 nu mai poate fi facut nimic, as dori sa va intreb daca nu exista vre-o alta optiune sa-mi vad lucrarea sa mi-o poata evalua cineva sau cel putin sa vad evaluarea facuta de ei mi se pare injust si lipsit de trasparenta acest proces. Va multumesc !
Pai si chiar in cazul in care nu exista alte motive de contestare asta e un motiv destul de bun nu ? Respectiva amenda a fost intocmita in acelasi judet dar in alt oras banuiesc ca trebuie sa ma adresez autoritatii competente din orasul unde am primit amenda nu ?. Si anume unde ? sectia contencios administrativ ? si acele 48 de ore in care pot plati jumatate presupun ca se calculeaza dupa ce am ridicat scrisoarea de la posta si daca contest dupa ce primesc sentinta finala nu ?
Buna, am si eu o problema in urma cu aprox 45 zile am parcat autoturismul neregulamentar conform spuselor unor prieteni ar fi fost politia comunitara si mi-ar fi lasat o hartie in geam eu insa nu am gasit-o, astazi am primit instiintare de la posta cum ca am o scrisoare recomandata unde se pare ca e si procesul verbal as dori sa stiu daca il pot ataca potrivit art. 14 din ordonanta 2/2001 actualizata in 2008 si daca da cui trebuie sa ma adresez si sub ce forma.
Art. 14. - (1) Executarea sanctiunii amenzii contraventionale se prescrie daca procesul-verbal de constatare a contraventiei nu a fost comunicat contravenientului in termen de o luna de la data aplicarii sanctiunii.