avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 939 soluții astăzi
Forum Activitate yris

Activitate yris

Si noi avem problame cu asociatia,iar ei chiar fura!Cred ca orce avocat stie ca se pot face magarii,chiar ii si ajuta sa faca magarii pentru ca de acolo primesc si ei.Oamenii de rand nu cunosc legile iar ei profita de asta.Noi am fost dati in judecata pentru 1200 ron in timp ce vecinii au 3000 chiar si mai mult si nu au fost trecuti pe lista de datornici caci sunt prieteni de pahar cu cei de la asociatie.Nu spun baliverne,este realitatea din pacate.Avem un venit mai mic de 1000 ron,eram scutiti de plata penalitatilor la aceasta suma si totusi ne-au bagat 200 ron pe luna penalitati.A venit ajutorul pentru caldura,trebuia sa scada din suma datorata,nu ne-a zis nimeni nimic,cat a venit,cand a venit si restul.Am aflat de la vecini,l-am intrebat pe presedinte de ce n-a scazut iar el ce sa zica:"luna viitoare",de ce nu m-a anuntat:"ce era sa pun afis in fata usii?" Intodeauna am avut probleme cu ei,trebuie sa mergi in fiecare luna sa te certi,sa arati chitantele din lunile trecute,altfel apar greseli nevinovate ca sunt si ei oameni,nu?