avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 782 soluții astăzi
Forum Activitate maria-emilia

Activitate maria-emilia

Oameni legi,,,ei m-au invatat
nu as avea unde sa ma mut stau cu parinti care ma ajuta nu pot pleca de aici ,,va multumesc pentru rapunsuri asta e viata mergem inainte ,,mai sant multi ca mine fara nici o putere si nici un rezultat,,dar nu e dreptate,,,dreptate e pentru ce care au banuti multii,,, care nu au sant neinsemnati,, ati vazut poate ce rapuns am mai primit de la x
da duc copilu la o gradinita cu program prelungit de oarece aici unde stam nu avem nici o gradinita in apropiere ce a-ti vrea sa fac,,in schimb daca dumnevoastra credeti ca aici se gasesc locuri de munca si cu chiar mai putin venit ar fi bine,,,locurile de munca care le pot gasi este in drobeta turnul severin si sanu la 40 km ce ati vrea sa fac sa castig 500 de lei si 400 lei sa-i dau la transort pe luna ce fac cu ce raman,,acolo am locut 10 ani si as putea munci aclo dar e foarte scum transortul si tot nimic nu e,,de aici toti tineri pleca pentru un loc de munca eu unde sa plec ma lega un copil,,cresterea lui nus avut sau cu studi inalte sa i-mi pot permite bona sa pot pleca la un loc de munca mai departe
buna ziua va rog scuzati-mi scrisul,,va mutumesc pentru corectare era doar in graba,,,,,de ce nu ma credeti ,,credeti ca mint pentru ca nu pot avea nici un venit ,,,asa este alti au vile masini si au ajuto social asta este drepatate si eu cu un copil de 3 ani si junate care ma ajuta doar parinti nu pot sa mi se deie dreptul la un ajutor social pentru ami creste copilul nu ma bucur sa iau acesti bani pentru mine daca asta credeti ma bicuram pentru filul meu care se cere multe si nu am posibilitai nu cer mila nimanui daca sta credeti cu respect emila si incodata i-mi cer scuze pentru scris
Buna ziua,,am terminat divortul pe data de 30.10.2009 in DROBETA TURNUL SEVERIN,,acolo am fost casatorita apoi fostul sot mi-a facut recurs pentru reducerea pensiei care ia puso legea de 250lei si legea nu a vrut sau nu stiu dar a lasat pensia tot de 250lei si in hotararea de la tribunal,,dupaceia a urmat o perioda mai lunga de timp in care nu am mai putut face nimic de oarece trebuia sa ma ocup foarte mult de copil find mic si find singura doar cu ajutorul parintilor mei,,am stat 10 ani cu fostul sot casatoriti legal si am plecat din casa lui fra nimic,,doar cu copilasul meu,,nu am avut posibilitati sa bag partaj si am ramas fara nimic din ce am adunat si am muncit nu conteza asta am vrut sa-mi recapat linistea si mai ales pentru copilul meu,,,in 2010 i-am depus plangere la parcht si la 1 luna jumatate mi sa inchis cazul precum nu are venit sa-mi deie pensie alimentara,,i-am depus iarasi,,de 3 ori la rad tot i-am depus si fara nici un rezultat ca nu are ce sai faca ca nu are nici un venit,,ce sa fac asata este nu am bani nu am posibilitati sa pot da sa mi se faca dreptate,,acum in monetul acesta cpilasuil meu care e viata mea are 3,ani si 6 luni il am la gradinita cu program prelungit si asta ma costa foarte mult si plus transportul pentru el de oarece stau un pic mai departe de oras si nu am ce face trebuie sal duc sa cresca si el in medi decente vreau totul pentru el pentru mine nu mai conteaza nimic,,am noroc caci deocamdata ma ajuta parinti dar cand ei nu vor mai fi ce fac eu cu un copil si un venit de 42 de lei,,aici locurile de munca sant foarte redure orsova a devenit un orasel de pensionari nu vreau de la nimeni mila,,,de aceea am fost sa pot loa si eu ajutor social si nu mi se da pentru ca am pe hotararea de divort 250 lei care eu nu i-am loat niciodata,,am renuntat la plangeri pentru fostul sot de oarece ma sunat si ma amenintat caci daca mai pun polita sal mai caute pe acasa pebtru pensie ma va omori si pe mine si pe copil,,mi-a spus de primadata de cand am divortat ca nu-mi va dat niciodata nici un banut pentru copil asa ca nu mai are rost sa mai continui tot prin lege fara nici un rost de acee m-am referit ca aceasta pensie care eu nu o iau ma afecteza,,pentru caci am fost pentru ajutorul social care era si ala un bun venit pentru ajutorul fiului meu si nu mi-l da pentru a dovedi ca nu am pensie pentru copil ami cere hotarare de la judecatorie ca sa poata sa mil deie,,care eu sa deschid actiune pentru aceasta hotarare nu am posibilitati si de aceea i-am rugat daca pot da o declaratie pe propia raspundere la notar ca nu am pensie pentru copil si zic ca nu se poate doar cu o declaratie multumesc pentru intelegere si va rog scuzatimi scrisul cu stima Emilia
Sînt Emilia din Orşova,,si am o mare rugaminte peste tot unde pot avea drepturi de a primi un venit mi se inchid toate portile pentru ca, am pensia copilasului meu de 3 ani si 6 luni,,,o am trecuta in hotarîrea de divort cu 250 lei care nu am primito niciodata de la fostul sot,,,peste tot mi se cere hotarîre precum nu primesc pensie de la fostul sot ca sa pot beneficia de un venit si acest lucu ma costa sa deschid o actiune judecatoresca pentru aceasta hotarîre care mi se cere,,,de ce nu pot da declaratie pe propia raspundere prin notariat ca nu primesc pensie si acea dovada de la notariat sa+mi fie de folos sa nu mai deschid actiune judecatoresca,,,nu am posibilitate nu lucrey nu am nici un venit decat alocatiea copilului de 42 lei,,de ce e nedrepatea asta in tara,,unde ma duc sa depun niste acte pentru un venit cat de mic nu mil da din cauya pensiei trecute in hotarîre cu stima si respect Emilia:((
Răspuns la discuția pentru neplata pensiei alimentare
maria-emilia a scris:

buna ziua,,am rugamintea sa ma ajutati si pe mine sa ma indrumati ce pot face dupa cum am spus in mesajele mele ca, fostul sot nu-mi plateste nimic la copil si eu am pe hotarare pensia de 250lei ,, care nu am primito nicodata si legea nui poate face nimic cu toate astea pe mine ma afecteza mult precum nu lucrez niciunde si nu pot beneficia de ajutorul social ca, mi -se socoteste pensia copilului care nu o iau si nici bani pentru caldura nu-i pot primi iaras ca, mi se socoteste pensia copilului ce lege este asta eu atunci sa mor cu acest copil care e viata mea,,eu trebuie sa-l dau in judecata sa pot luoa hotarare precum nu primesc pensie de la fostu sot pentru copil,,,e o viata de miezerie,,am copilul la camin care platesc 100 de lei pe luna,am transortul pentru el ca, stau departe de camin ma costa 160lei pe luna si +inbracaminte care acestea ma ajuta parinti mei batrini dar cand ei nu o sa mai fie nu am dect sa-mi pun capat zilelor pentru ca nu voi suparta sa-mi vad copilu ca nu are,,,unde umblu si ma duc mi se inchid toate usile in nas pentru ca zic ca am pensia pe hotarare si eu nu am primito niciodata si de dat pe fostul sot m-am saturat sa-l tot dau pentru pensie ca, politia nu-si face datoria zice ca al cauta dar cine stie,,si plus fostul sot ma amenintat ca daca nu al las in pace ma va omor si pe mine si copil daca mai il dau la lege ca, niciodata nu o sa vad pensie de la el pentru copil ce pot face indrumatima ,,bani nu am sa deschid actiune precum nu-mi plateste pensia nu stiu ce sa mai fac va rog sa ma scuzati daca am gresit scrisul sant intr-o situate critica,,,si mai este ceva ,, poate ca as scapa cumva sa trec copilu pe numele lui taicamiu cat este in viata sa poata beneficia de un venit dupa moartea lui dar acel nemernic care l-am avut niciodata nu-mi va da semnatura pentru copil,nu stiu ce sa fac sant disperata pentru puiul meu drag ca, invata bine si nu as vrea sa nu pot sa-i ofer o viata decenta sa nul pot duce la scoala,ca la gradinita cat mai traiesc parinti ma ajuta cat pot pentru el,,va multumesc la totii cei care a-mi veti -citi acest mesaj

buna ziua,,am rugamintea sa ma ajutati si pe mine sa ma indrumati ce pot face dupa cum am spus in mesajele mele ca, fostul sot nu-mi plateste nimic la copil si eu am pe hotarare pensia de 250lei ,, care nu am primito nicodata si legea nui poate face nimic cu toate astea pe mine ma afecteza mult precum nu lucrez niciunde si nu pot beneficia de ajutorul social ca, mi -se socoteste pensia copilului care nu o iau si nici bani pentru caldura nu-i pot primi iaras ca, mi se socoteste pensia copilului ce lege este asta eu atunci sa mor cu acest copil care e viata mea,,eu trebuie sa-l dau in judecata sa pot luoa hotarare precum nu primesc pensie de la fostu sot pentru copil,,,e o viata de miezerie,,am copilul la camin care platesc 100 de lei pe luna,am transortul pentru el ca, stau departe de camin ma costa 160lei pe luna si +inbracaminte care acestea ma ajuta parinti mei batrini dar cand ei nu o sa mai fie nu am dect sa-mi pun capat zilelor pentru ca nu voi suparta sa-mi vad copilu ca nu are,,,unde umblu si ma duc mi se inchid toate usile in nas pentru ca zic ca am pensia pe hotarare si eu nu am primito niciodata si de dat pe fostul sot m-am saturat sa-l tot dau pentru pensie ca, politia nu-si face datoria zice ca al cauta dar cine stie,,si plus fostul sot ma amenintat ca daca nu al las in pace ma va omor si pe mine si copil daca mai il dau la lege ca, niciodata nu o sa vad pensie de la el pentru copil ce pot face indrumatima ,,bani nu am sa deschid actiune precum nu-mi plateste pensia nu stiu ce sa mai fac va rog sa ma scuzati daca am gresit scrisul sant intr-o situate critica,,,si mai este ceva ,, poate ca as scapa cumva sa trec copilu pe numele lui taicamiu cat este in viata sa poata beneficia de un venit dupa moartea lui dar acel nemernic care l-am avut niciodata nu-mi va da semnatura pentru copil,nu stiu ce sa fac sant disperata pentru puiul meu drag ca, invata bine si nu as vrea sa nu pot sa-i ofer o viata decenta sa nul pot duce la scoala,ca la gradinita cat mai traiesc parinti ma ajuta cat pot pentru el,,va multumesc la totii cei care a-mi veti -citi acest mesaj
Buna seara,,,va multumesc fosrte mult pentru sfat sper sa reusesc,,,da am de laprocuratura precum l-am dat pentru pensie si tot degeaba niciodata nu mi-a datao,,,am renuntat la asa ceva pentru ca, si legea nu a fost drepta cu mine pote ca daca eram cu bani si saream cu ei inainte aveam mai mult avantaj,,dar asta e viata trebuie sa merg inainte dar la asistenta sociala mi-au dat minimu pensie suplimentara ,,,mi-au spus ca,,deabea m-am incadrat in ea precum eu pe hotarirea de la divort am scrisa pensia de 250,lei si ei iau in considerare precum eu primesc aceeasta pensie,,care eu nu am vazuto niciodata,,,si i-mi cer sa le duc hotarire precum nu primesc pensie doar asa copilul meu are si el dreptul la pensie suplimentara mai maricica un pic,,,va multumesc din suflet daca m-ati inteles cu stim si respect,,,emilia
fotul sot nu mi-a dato nicodata,,,o am doar pe hirtie cum ar veni doar pe hotarire,,,,si mie i-mi necesita pentru pensia suplimentara care i-mi trebuie pentru copil si trebuie sa dovedec ca, nu iau pensie alimentara,,,cei de la asistenta sociala i-mi cere hotarire precum nu mi se da pensie alimentara