buna ziua!sunt deja obosita de cum functioneaza totul in aceasta tara.numai stiu unde sa merg si ce sa fac.....anul trecut(2010)cei de la enel au facut regularizarea....au citit de la un alt contoar si mi-au bagat de plata vreo 2000 si ceva de kwt.am fost in august sa fac un referat de stornare....care se pare ca doamna de la caseria tomis a uitat sa-l inregistreze....in septembrie am fost din nou...am fost inregistrata cu cererea respectiva si bucuroasa am plecat acasa(de mentionat ca in ap nostru din cta nu a locuit nimeni o perioada de timp dar indexul il dadusem cu ceva kwt in plus...sa nu avem probleme).bucuroasa ca vor veni cei de la enel sa faca acea verificare de stornare,asteptam un tel(caci asa mi s-a zis,ca ma vor suna),si il tot astept si in ziua de azi....:(.ieri sun la unchiul meu(care intre timp se muta in apartament....si imi zice ca cei de la enel au venit si au luat contoarul cu totul....sun la call comercial si imi spun ca mi-au trimis preaviz acasa in cta precum ca as avea de plata ceva la ei.....pai...bine doamna..ii zic doamnbei de la celalalt capat al tel....cum sa imi trimiteti preaviz daca voi(ca firma)nici nu v-ati deranjat sa veniti sa faceti verificarea de stornare?eu acum de fac?si ea draguta ca toti cei de acolo....imi spune....trebuie sa veniti in cta sa va rezolvati problema....pai vin doamna cu tot cu opc....si ea relaxata imi spune....e problema dv...oamenii buni ce doamne iarta-ma sa fac ca mai am putin si innebunesc?