sarut mina,ce suflet bun aveti!cita rabdare sa lamuriti pe toti nestiitori ,oricum eu am incredere in urma raspunsului primit ca bunul dumnezeu nu ma lasa fara fiinta pe care o iubesc nespus.si o sa lamurim cu liniste si pace lucrurile,bine ca nu este legea ca vai doamne dupa 5 ani vine la mostenire.Sarut mina sa aveti numai liniste in viiata.
sarut mina...multumesc pentru raspuns....daca nu va suparati ,pentru ca sint student ultimul an la teologie cheltuieli sint foarte multe, mama se descurca greu cu pensia de 600 fiind si operata la sin eu am rugat sa divorteze anul viitor ....spuneti-mi va rog acest barbat dupa cit timp are drepturi? mai este legea ca dupa 5 ani are drept la apartamentu lui mama? inca o data va multumesc mult si bunul dumnezeu sa va ocroteasca de rele.
buna seara,numele meu este MARIUS la intrebarea pusa de mama nu a specificat fiindui rusine ca nici a doua casatorie nu a mers,sotul al 2 a parasit domiciliu dupa 3 ani desi nu a avut mutatie la noi,mai are drept la 25% din locuinta?el a plecat nedind niciun semn de viata pe 7 februarie 2011.VA multumesc mult si-mi cer scuze dar mama este distrusa si pe liga ea si eu....inca o data multumesc
Ma numesc Maria ,detin un apartament ,iar din prima casatorie am un baiat .M-am recasatorit si as dori sa stiu! Dupa moatrea mea, ce drept ii revine actualului sot si respectiv baiatului?(din apartamentul respectiv).