Ma numesc Maria ,detin un apartament ,iar din prima casatorie am un baiat .M-am recasatorit si as dori sa stiu! Dupa moatrea mea, ce drept ii revine actualului sot si respectiv baiatului?(din apartamentul respectiv).
daca detineti apartamentul in nume propriu si sunteti unica titulara in CF, in caz de deces(doamna fereste de un asemenea eveniment), fiul dvs va mosteni singur apartamentul(desigur, in cazul in care nu o sa mai aveti si alti urmasi)
sotul dvs va avea doar o cota de 3/4 din comunitatea matrimoniala de bunuri care s-a materializat doar dupa casatorie.
din exprimarea dvs inteleg ca ati fost casatorita, din casatorie a rezultat un copil, ati divortat, ati cumparat un apartament ca bun propriu dupa care v-ati recasatorit. Daca aceasta este ordinea cronologica, presupunand ca ramaneti casatorita pana la deces, iar sotul dvs va supravietuieste, acesta va avea dreptul asupra 1/4 din apartament iar fiul dvs asupra 3/4
buna seara,numele meu este MARIUS la intrebarea pusa de mama nu a specificat fiindui rusine ca nici a doua casatorie nu a mers,sotul al 2 a parasit domiciliu dupa 3 ani desi nu a avut mutatie la noi,mai are drept la 25% din locuinta?el a plecat nedind niciun semn de viata pe 7 februarie 2011.VA multumesc mult si-mi cer scuze dar mama este distrusa si pe liga ea si eu....inca o data multumesc