Buna ziua,
Ma confrunt cu o problema mai speciala. Anume.
Sunt divortata din 2001 . Am pastrat numele sotului si am cumparat un apartament pe acelasi nume.
In anul 2007 m-am recasatorit si am obtinut alt nume. Copilul meu a purtat numele primului sot. In acest moment doresc sa vand apartamentul obtinut , dar acum prin casatorie am obtinut al nume. Doresc sa imputernicesc pe copilul meu sa se ocupe de vanzare. Ce trebuie sa fac?
In acest caz mai intreb daca actualul sot sau eu (in cazul decesului unuia dintre noi) ce va mosteni fiecare.
Cum trebuie sa sune aceasta imputernicire care trebuie sa o fac ca si copilul meu sa ma poata reprezenta la toate institutiile statului?
Daca ati cumparat apartamentul inainte sa va recasatoriti, imobilul este bunul propriu al dvs.
Asta inseamna ca atat timp cat sunteti in viata, sotul nu are nici un drept.
In caz ca decedati dvs prima, sotul mosteneste 1/4, iar fiul dvs 3/4.
Daca doriti sa vindeti apartamentul, intocmiti o procura de vanzare.
Buna ziua,
Nu conteaza pe ce nume e cumparat apartamentul, cu actul de casatorie dovediti schimbarea lui.
Daca vreti sa-l vindeti fie mergeti dumneavoastra la notar si semnati fie imputerniciti pe baiat, prin procura speciala incheiata la un notar, pentru a face acst luru.
Cum suna procura stie notarul.
In caz ca nu vindeti,
La divort actualul sot nu are niciun drept la apartament
La deces actualul sot are dreptul la 1/4 din apartament si baiatul la 3/4.
Retragere donatie
vasilecaras
Buna seara. Ma numesc Vasile si in anul 2003 m-am recasatorit cu o persoana care are 2 copii din alta casatorie. Un baiat si o fata. Fata este casatorita si ... (vezi toată discuția)