avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 874 soluții astăzi
Forum Activitate savumihairares

Activitate savumihairares

Răspuns la discuția Respectarea fisei de post
este corecta parerea dvs, eu cautam solutii... ce pot face atata timp cat toate evaluarile sunt f bune, nu am avut advertismente sau alte atentionari, mi-am respecat si fisa de post si am rezolvat si alte task-uri, pe care altii nu au reusit :)
asa am specificat, era o afirmatie, adica stiu ce inseamna respectarea fisei de post de catre angajat. Multumesc. Daca angajatorul nu-mi rerspecta fisa de post, nu se poate face nimic pana la un eventual proces? ATM nu poate fi sesizat?
nu stiu cate persoane din tara noastra isi doresc sa acceseze somajul, in conditiile in care nu are nici o legatura cu sumele platite luna de luna, fc de valoarea salariului...
poate nu am fost f clar: mi se reproseaza ca mi-am indeplinit sarcinile din fisa de post! ce pot face eu, in momentul in care nu mi-a fost respectata fisa de post, am primit multe alte activitati, le-am indeplinit in pararel si tot mie mi se reproseaza ceea ce scrie in fisa de post, veche de mai multi ani! si sunt amenintat: sa semnez ca plec cu acordul partilor sau mi se va imputa "ceva"
In conditiile in care in fisa de post sunt trecute niste activitati suntem obligati sa le respectam. Daca se schimba managerul direct si dupa cateva saptamani iti reproseaza ca ti-ai desfasurat activitatile conform fisei de post, dar el nu este interesat de acel post si in plus, iti spune ca trebuie sa accepti si sa fii dat afara, cum ar trebui sa actionezi? Dar daca primesti alte task-uri, care nu au nici o legatura cu fisa de post, le finalizezi si pe acestea si iti indeplinesti si activitatile curente, cum poti actiona, daca totusi seful si-a propus sa fii dat afara? Dar daca te ameninta ca daca nu accepti sa semnezi de buna voie, iti va inventa ceva ca sa fii cercetat de anumite departamente interne?
Multumesc
Discuție impozite pt PFI
Ce masuri legale se pot lua impotriva unei Co, cu care am lucrat ca si PFi, dar care nu a trimis catre Administratiile Financiare nici o dovada a veniturilor noastre pe anul trecut? Verificand si la alti colegi, am constatat aceeasi situatie si pe toti anii precedenti.