Pe mine m-a dat in judecata. Nu stiu cum a formulat plangerea "AVOCATUL" respectiv din moment ce avea la dosar renuntarea mea facuta la notar.
"Mostenirea" este formata dintr-o masina veche la care s-a platit taxa de prima inmatriculare dar nu a fost inscrisa deoarece a survenit decesul tatalui nostru si un cont in banca.
In luna iulie sora mea v-a venit in tara si vrea sa inmatriculeze acea masina.
Va mai putea sa faca acceptarea mostenirii la notar?
Tatal meu a murit in martie 2009, in acel moment era divortat de mama si in urma casatoriei suntem doua surori. Alti copii nu mai are.
La momentul acela eu am facut renuntare la notar pentru a lasa mostenirea surorii mele. Bunurile mostenite sunt o masina mai veche si o suma de bani intr-un cont. Sora mea nu a stiu ca trebuie sa mearga la notar pentru dezbaterea mostenirii si un "avocat binevoitor" i-a spus ca se face la tribunal. A inceput un proces fara sens care bineinteles ca s-a inchis din cauza faptului ca sora mea nu a demonstrat ca este fiica decedatului (pt ca nu a facut acceptarea de mostenire la notar).
Este o problema daca merge acum la notar sa faca acest demers?
Va multumesc pentru atentie!
Tinand cont ca nu mai exista carti de munca, in momentul lichidarii unui angajat eu ce trebuie sa-i eliberez pentru a dovedi perioada lucrata in firma. Exista un formular in acest sens? sau ii dau doar copie dupa cererea de lichidare si decizia de incetare a CIM?
va multumesc pentru atentie!