avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 636 soluții astăzi
Forum Activitate manik

Activitate manik

Răspuns la discuția Tulburare liniste publica
Buna ziua.
Va rog sa imi spuneti ptr aceeasi situatie de tulburare liniste publica, ce a fost initial sanctionata, daca situatia continua, trebuie data o noua amenda, nu? Cei de la Sectia 6 nu doresc sa mai dea amenda, neluand in calcul existenta continuarii acestei situatii, desi le-am comunicat acest lucru. Mai mult, vecinii au ascultat ce fac (inclusiv convorbirile mele telefonice) ptr ca sunt probabil implicati in alte situatii ilegale si le este teama sa fie descoperiti. Foarte posibil Politia si proprietarul (persoana publica, fosta prezentatoare de stiri) sa cunoasca aceasta situatie, in primul rand ptr ca Politia nu a amendat intr-un caz pe cine trebuie.
Ce se poate face in aceasta situatie? Politia Capitalei nu a luat nicio masura desi cunoaste cele sesizate.
Multumesc.
Răspuns la discuția Tulburare liniste publica
Exista o vorba: si tacerea este un raspuns. Ma gandesc ca faptul de a nu raspunde, nu este de neluat in seama. I-am spus agentului o alta situatie la care am primit raspuns. Apoi, declaratiile ce baza legala au? Vorbim de legea 61. Vecinii nu vor sa se implice si este de inteles, stiti cum merg lucrurile.. Multumesc ptr raspunsuri.
Buna ziua. Am o situatie: am sesizat Sectiei 6 politie cu o tulburare liniste publica a unei locatare-vecine din bloc (trantea usa de la intrare foarte tare, dar si alte lucruri prin casa, ptr a deranja, ptr ca asta s-a intamplat de un timp, nu a fost de la inceput asa). Agentul de Proximitate insista ca nu are martor si ca nu poate sanctiona persoana respectiva, desi i-am indicat sa verifice sms-urile trimise catre persoana respectiva, eu neprimind raspuns (le-am dat de pe un site, ptr ca nu aveam credit, dar m-am semnat-stia despre cine e vb). Considerati suficiente mesajele (sms) ca proba? Agentul nu vrea sa le verifice si nu considera faptul ca nu mi-a raspuns ca mijloc de proba. Eu stiu ca martorul este ptr procesul verbal, el are nevoie doar de confirmare a situatiei, nu e ca un dosar penal.