avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 368 soluții astăzi
Forum Activitate anamarianicol

Activitate anamarianicol

buna seara,
as dori sa stiu procedura pentru controlul alcolemiei angajatilor la servici si ce proces verbal trebuie facut pentru acest fapt.
va multumesc

[Mesaj editat - Vă rog să nu mai scrieţi exclusiv cu majuscule, nu este regulamentar]
Buna ziua si sarbatori fericite tuturor!
As dori sa stiu daca exista vreo lege care permite studentilor care au terminat medicina generala, dar nu au luat rezidentiatul sa fie medici de familie in mediu rural?
Va multumesc.
Buna ziua
As dori sa stiu daca este normal ca un dosar de creditare pentru "Prima casa",care deja era preaprobat sa dureze 2 luni pana la aprobarea finala. Am vandut casa, iar cumparatorii au dosar de creditare "Prima casa" aprobat de banca din august. Din momentul antecontractului si pana acum au trecut 2 luni. O luna au stat actele casei la dep. Juridic al bancii fara sa ni se spuna nimic. Apoi au inceput sa mai ceara acte:un act de schimb pt acest apartament, un act de donatie al vechilor proprietari, pt un apartament care l-au dat la schimb pt ap meu.Problema este ca toate le cer cu intarziere si ne tot plimba. In acest timp eu platesc dobanzi penalizatoare, pt ca trebuia sa inchid creditul anticipat, la cererea bancii, creditul fiind restructurat pentru neplata. Intrebarea este daca pot da banca in judecata pentru aceste intarzieri si sa imi recuperez penalitatile, nefiind vina mea ca analiza dosarului a durat atat. Mentionez ca banca care acorda creditul pt cumparare si cea la care am eu creditul este una si aceeasi. Multumesc pentru sfat!
As dori sa stiu daca un dosar trimis la executorul bancar pentru executare silita se mai poate intoarce la banca si in ce conditii sau daca se poate negocia esalonarea platilor. Este vorba despre un credit imobiliar.
AS DORI SA STIU CE TAXE TREBUIESC PLATITE DE O FIRMA INREGISTRATA IN CIPRU PENTRU O INTERMEDIERE PENTRU VANZAREA UNUI TEREN CARE APARTINE UNEI PERSOANE FIZICE. SE APLICA SI TVA LA ACEASTA TRANZACTIE?
MULTUMESC