Salutari si multumesc pentru raspunsuri!
bvr a scris:
Buna ziua!
...(aveti grija ce salariu vor trece)...
...Dvs ati primit raspuns de la ITM la sesizarea pe care ati facut-o?
Cred ca imi vor trece minim pe economie, din pacate. Nu stiu cum as putea dovedi ce salariu mi-a dat in mana, atata timp cat nu s-a facut nicio inregistrare in contabilitate in perioada in care am lucrat.
Da, am primit raspuns de la ITM. Doua raspunsuri de fapt, deoarece am facut doua sesizari. La prima sesizare mi s-a spus ca o echipa s-a deplasat la sediul societatii, a efectuat verificari si a ajuns la concluzia ca totul este in regula ( citez: "toti cei prezenti la sediul societatii au contracte individuale de munca, iar d-voastra nu figurati sa fi lucrat pentru societate in perioada specificata de d-voastra"). Bineinteles, contractele erau proaspat deschise, iar cand a ajuns controlul la societate, jumatate dintre angajati au disparut. Am fost dezamagit de raspunsul ITM si am refacut sesizarea, cu explicatii de vigoare de aceasta data. Nu credeam ca trebuie sa le dau mura-n gura. Am primit raspuns la aceasta a doua sesizare in care mi se spunea ca o echipa s-a deplasat la sediul societatii, a efectuat verificari si au luat masurile care tineau de ei, dosarul fiind inaintat catre Garda Financiara si IPJ Ilfov, deoarece erau multe nereguli in societate care nu tineau de ITM. In acest al doilea raspuns nu mi s-a spus nimic altceva, cum ca as putea sa cer societatii sa-mi incheie vreun CIM.
Precizez ca am discutat cu contabila societatii care mi-a spus ca societatea se inchide, a depus situatiile finale si nu se poate face nimic. Am programat o intalnire cu dansa si cu administratorul societatii pentru vineri, cand se doreste rezolvarea problemei. Daca nu printr-un CIM, atunci cum sa poate rezolva problema? Contabila societatii mi-a spus clar ca a fost decizia ITM sa fiu contactat in vederea incheierii CIM. Dar ITM nu m-a contactat in niciun fel, exceptand cele doua raspunsuri la sesizari in care nu se spunea nimic de situatia mea...